zondag 3 mei 2009

Wat is jouw droom?


Twee heel verschillende uitwerkingen over hetzelfde. De bovenste foto heb ik voor de collage de clear stamps (inchies) van Inkadinkado "Special Thoughts" en zwarte nietjes gebruikt. En bij de tweede foto heb ik ooit een mooie foto uit de Libelle uitgeknipt en gelamineerd. Marianne van Made by Maly noemt dit non-scrap. In de Libelle staan altijd schitterende foto's. Mij maakt het persoonlijk niet uit of het nu echte foto's, kaarten of foto's geknipt uit tijdschriften zijn. Het gaat nu eenmaal om het gevoel wat je bij een plaatje heb.
Het mooie van een kamer met uitzicht is dat dit over de hele wereld zou kunnen zijn.
Wat is jouw droom?

6 opmerkingen:

Marlieke zei

Ik ben het met je eens: het maakt niet uit of het echte foto's zijn of niet. Ik knip ook vaak mooie plaatjes uit. Die zitten allemaal in een bakje en ze komen van zelf ooit van pas op een lay-out of een kaart.

Romy zei

Je droom is werkelijk prachtig. En ik weet zeker dat hij ooit uit zal komen:) Overigens vind ik de uitwerkingen van je droom ook erg mooi. De mooie foto uit de Libelle komt erg goed uit op de rustige layout.

Lean zei

De stempels vind ik ook heel leuk en dat uitzicht over het water.HIHI daar hoef ik niets over te zeggen.Keep on dreaming.....Who know´s.
Groetjes,Lean.

nancy zei

I love this card!!

Christie zei

Oh heavens! SO cute! I love these pages! Writer...room with a view....heaven!

MadeByMaly zei

Je hebt een prachtige droom...misschien komt hij wel uit! Je schrijft prachtig. Mooie kaartjes heb je gemaakt. Ik moet dat toch ook eens wat meer gaan doen, scrappen zonder foto's, maar met andere afbeeldingen. Ik vind het altijd zo mooi maar ja...dan kijk ik in mijn grote stapel foto's die ik nog wil scrappen en dan ga ik daar maar weer mee aan de slag.