maandag 25 mei 2009

I love Pip Studio!Pip Pip Hoera!!! Venlo heeft nu ook een Douwe Egberts-winkel! Jarenlang heb ik D.E.-zegels gespaard. Maar ook gekregen van mijn moeder, uit de erfenis van oma, van hele lieve vrienden van mijn ouders, etc. Allemaal heel hartelijk bedankt! Maar iets er mee doen, vond ik nogal een onderneming. Aangetekend verzenden van de zegels vond ik persoonlijk te duur, jammer geld. Naar Eindhoven of elders, ai de zegels vergeten. Maar nu hebben wij er één in Venlo, met een koffiebar!
Ik heb de zegels ingeruild voor een een suikerpotje (wordt een snoeppotje) met een schattige vogeltje op de deksel, een mok en een mooi lepeltje van Pip Studio.
Oh ik heb voor de zekerheid nog maar een uitgave van Flow gekocht, vanwege de leuke dingen die je met het inpakpapier en de cadeaukaartjes kunt doen.

7 opmerkingen:

Lean zei

Ja dat met die zegels klinkt zeeer bekend.Liggen hier ook aardig wat en ook erfenissen.Notabene nog van die vellen[antiek ofzo ik kende ze niet ,daar zijn wij nog te piep voor hahaha].
gr,Lean

Jolanda zei

Deze mok is geweldig,ik heb hem 2008 van mijn nichtje voor mijn verjaardag gehad en gebruik hem al1 zelf.Het is dus echt mijn mok.
Soms kan je zo verliefd worden op iets he.....veel drink plezier ermee!Deze mok blijf je bvekijken!

Romy zei

O wat super! Hele lieve spulletjes heb je er van gekocht. Een superschattige snoeppotje, mooie mok en lepeltje. Wat kunnen die DE punten toch handig zijn:)

MadeByMaly zei

Ook ik heb heel veel da punten. Nu vind ik pip prachtig, ik zou zo graag hun behang hebben. Het servies vind ik ook prachtig maar het past niet bij onze stijl (creme servies met zwarte letters). Maar ik vind het wel erg mooi.

Jol@nd@ zei

Wat heb je super leuke spulllen ervan gekocht!!

Groetjes Jolanda

Anoniem zei

Dag Odetta,
We hebben je creatief handeltje weer met plezier bekeken.
Onze complimenten.
Veel liefs van Papa en Mama.

Mika zei

Leuk dat pip Amsterdam en dan gratis dat inpakpapier in de flow helemaal leuk. Mika