zondag 10 mei 2009

My StorySoms moet je dingen maken die niet bestaan. De echte vader van mijn moeder is gestorven toen ze nog 1,5 jaar oud was. Ze heeft maar één foto van hem en niet eens foto waarop ze met hun tweetjes of samen met haar moeder op zijn vastgelegd. Dus heb ik een sigarenkistje gescrapt. En als je het openmaakt zie je hier links de foto van haar vader. En uiteraard kwam mijn oriëntaalse huisje met mijn moeder en oma hierbij goed van pas. En zo ontstaat dan "My Story". Ik heb het extra een beetje eenvoudig gehouden. Geen lintjes, kantjes en overige overbodige embellishments. Dit is mijn moederdagscadeau voor dit jaar.

7 opmerkingen:

Romy zei

Dat is nog eens een mooi moederdagcadeau! Heel stijlvol doordat je niet al te veel embellishments hebt gebruikt. En een heel mooi aandenken aan haar vader. Het Oriëntaalse huisje zal ze vast en zeker ook superblij mee zijn. Jouw moeder boft maar met zo'n lieve en attente dochter.

MadeByMaly zei

O wat prachtig en wat een geweldig kado. Door 2 foto's op deze manier samen te voegen (de foto en de stempel) is het zo duidelijk dat ze bij elkaar horen. Ik vind het prachtig en ik weet zeker dat je moeder er ook erg blij mee zal zijn.

Lean zei

Zo je moeder ging vast uit haar dak[bewijze van spreke].Dit is zo mooi geworden en je huisje erbij WAUWWWWWW.Was het maar ieder dag nou vooruit iedere maand moederdag.
DAG,LEAN.

rev zei

schitterend moederdag kado!

Birgit zei

Heel mooi! wat een prachtig moederdagcadeau!!

Marlieke zei

Heel mooi bedacht, Odetta. Daar heb je weer goed over nagedacht en mooie uitvoering aan gegeven. Ik vind het zeker geslaagd!

Jol@nd@ zei

Wat een geweldig moederdagcadeau!!! Helemaal leuk geworden!
Groetjes Jolanda