vrijdag 15 mei 2009

Vandaag alweer 11 jaar getrouwd.

Vandaag, 15 mei 2009, zijn wij alweer 11 jaar met elkaar getrouwd! Wat vliegt de tijd.
Het weer was toen fantastisch, de zon scheen volop, er was een strakke blauwe lucht en temperatuur was maar liefst 25 graden. Kelly, het nichtje van Rob, was ons bruidsmeisje. De auto, een Hotchkiss (kan het romantischer), was van mijn vader en hij was onze privé-chauffeur.

Dit jaar heb ik, omdat de fotograaf met zijn zaak stopte, de originele negatieven van onze trouwreportage kunnen kopen. Bij Marianne van MadebyMaly heb ik 2 mooie My Edgy albums in de kleur chiffon (ivoorkleurig) en clear van Bo Bunny gekocht. Die liggen nog geduldig te wachten totdat ik een selectie uit foto's van de trouwreportage heb gemaakt die ik graag wil verwerken. Dit zijn dus foto's van foto's uit onze trouwalbum.

Na maanden naar een bruiloft te hebben toegeleefd, vliegt zo'n dag ontzettend vlug voorbij. Het leek bijna onwerkelijk. Ik heb toen slecht geslapen, de film kwam steeds voorbij. En dan krijg je volgende dag "the morning-after-blues". Ik was traditioneel door mijn ouders aangekleed en tot op de dag vandaag ik vind mijn trouwjurk nog steeds schitterend. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om deze via internet te verkopen. Net zoals dat mijn communiejurkje van het moederdagboekje.

Vanmorgen feliciteerde ik Rob dus. Plagend vroeg hij: Waarmee?!!!! Mijn antwoord: Met mij natuurlijk! Het is onze trouwdag vandaag! Zijn antwoord: Dat weet ik toch wel!


Vandaag werd ik dus door Rob romantisch verrast met een schitterend boeket ter ere van onze trouwdag. En het kaartje had hij speciaal hiervoor uitgezocht. Zucht .....


7 opmerkingen:

Romy zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 11-jarige bruiloftsdag. De bruiloftsfoto's zijn allemaal erg mooi. En nu jullie zelf de negatieven hebben, heb je ze allemaal in bezit.

Rob is met z'n boeket toch best een romanticus. Mooie bloemen heeft hij voor jou gekocht!

Lean zei

Van Harte gefeliciteerd.De foto´s zijn geweldig om te zien.Dat is wel heel gaaf dat JULLIE de negatieven nu hebben.Je hebt wel een hele mooi bos bloemen gekregen.
Een heel prettig weekend groetjes,Lean.

Birgit zei

Gefeliciteerd! :) wat een prachtige bloemen en foto's. Vooral die eerste vind ik heel mooi! Die verdient het om gescrapt te worden!

MadeByMaly zei

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag...11 jaar alweer, waar blijft de tijd. Ik vind je trouwjurk en de foto's prachtig en wat heb je mooie bloemen gekregen! Wat attent van Rob.

Marlieke zei

Van harte proficiat! Wat een mooie foto's! En wat een mooi boeket! Ik ben "bijna" 2 jaar met maarten getrouwd en mijn trouwjurk hangt hier ook nog in één van onze kamers gewoon te hangen om af en toe nog eens naar te kijken, haha.

Groetjes,

Marlieke

Jolanda zei

Hoi Odetta,ik ben bloemiste van beroep en hij heeft zijn best gedaan!!!Mooi boeket!(het kaartje is eigenlijk het mooist he,lief!!)
Nog vele gelukkige jaren samen hoor!En je trouwjurk verkopen ach....de mijn ligt op zolder en ligt daar best.Verkopen? nee!het is zo persoonlijk...

vintage wil zei

Vanharte gefeliciteerd! en wat een beeldschone bloemen.