zondag 23 mei 2010

Thinking of You Card

Ik weet niet hoe iedereen het deze lente/aankomende zomer ervaart, maar dit seizoen zijn er extreem veel goede designlijnen, scrapspulletjes en stempels op de Scrapmarkt gekomen. Bijna irritant zo goed en veel.

Een van mijn favoriete lijnen is onder andere ook "On the wings of a dream" van Shabby Green Door (ik weet niet zeker of Daisy Bucket voortaan onder deze naam verder gaat). Ik heb een aantal vellen van deze lijn bij Marianne http://www.madebymaly.nl/ gekocht. Het papier is lekker glad en de pasteltinten zijn erg mooi zonder het meteen al te zoet te worden. Van deze lijn vond ik ook nog de stempel " Bicycle for two. Ik heb de stempelafdruk gemaakt met de Tsukineko VersaFine inkt in de kleur Sepia bruin op de achterkant van een "Bazill" cardstockvel. Daarna heb ik de stempelafdruk uitgeknipt. De kleur die ik hiervoor gekozen heb, is Vanilla. Het is een soort gebroken wit en tegenwoordig hebben fietsfabrikanten ook fietsen in vintagestijl in deze kleur. De tandem doet mij overigens denken aan een familievakantie in Vlissingen. Mijn ouders hadden een appartement aan de boulevard gehuurd en dat was inclusief het gebruik van een roomwitte tandem. Dit even terzijde. Bazzill heeft tegenwoordig ook brads. De zogenaamde Bazzill Bling Brads. Deze bruine kleur draagt de naam "Flat Broke". In plaats van parels of strass heb ik gekozen voor Papermania Shimmer Dots. Iets wat ik bij Jolanda Simons heb afgekeken.

6 opmerkingen:

Marlieke zei

tja...ook deze is erg leuk!

Jolanda zei

Heel mooi,die fiets is echt super!!En over die nieuwe fietsen...mijn zus heeft er een een hele licht blauwe(batavus),mooi hoor,maar waar zijn de bagage dragers?Wel een grote kist voor op maar dat is toch veel zwaarder met boodschappen dan achterop??Ik weet niet,ze zijn erg cool.....maar praktisch???X,Jolanda

SCRAP TALK zei

Deze vind ik heel leuk! Vooral de stempel van de fiets vind ik heerlijk mooi!
xxx
C.

Romy zei

Schitterend mooie en romantische kaart! Dat fietsje is zo mooi en staat prachtig bij de zachte kleurtjes. En ik ben het helemaal met je eens: dit seizoen zijn er zoveel prachtige lijnen bijgekomen. Je weet haast niet wat je moet kiezen;)

Jol@nd@ zei

Ik vind het een prachtige kaart geworden en je hebt hele mooie kleurtjes gebruikt!

Groetjes Jolanda

Lean zei

aaaa gluren bij de buren hihiii ben je op de tandem geweest...
Gaaf kaartje en het papier ligt hier ook heeeeeel mooi te wezen.
fijne dag nog groetjes,Lean.