donderdag 13 mei 2010

Familieweekend in België

Even niets creatiefs om te laten zien. Vooral met zo'n rare week een dag werken, een dag niet werken (op de dinsdagen werk ik nooit), een dag werken, hemelvaartsdag, en morgen weer werken, raak je hiervan redelijk uit je ritme. Maar hier een fotoverslag van ons familieweekend.Vanaf vrijdag 7 mei tot en met 9 mei jl. waren wij samen (mijn ouders, oudere broer Richard en zijn vriendin Carla, mijn jongere broer Onno met zijn vrouw Jolien en hun kinderen Annemarijne, Jitse en Meinte) een weekendje naar België. Het hoofdkwartier was gelegen in het Novotel te Leuven. Het was een echte verrassing voor mijn ouders, want zij wisten nog niet wat de bestemming was. Tevens met mijn moeder en mijn schoonzus Jolien (moeder van mijn nichtje en 2 neefjes) moederdag gevierd.
Overigens zijn de foto's niet alleen door mijn vader genomen, maar ook door mij en anderen.


Hier een impressie van het cultuurgoed in Leuven. Ik ga jullie niet vervelen met allerlei omschrijvingen. Leuven is een stad die zeer zuinig is op de historische gebouwen. Wanneer je op je gemak hier rondloopt, zul je allerlei mooie verborgen details in deze wonderschone universiteitstad ontdekken.

6 opmerkingen:

Lean zei

heel veel oud en nieuw door elkaar.Maar wel een heerlijk tijd om op terug te kijken.
Werkse morgen [ik ook hoor]en dan weer een fijn weekend.
gr,Lean.

Jolanda zei

Ohhhh,wat een mooie foto's heb je (jullie) gemaakt.Wat is het daar mooi en wat is er veel te zien!Het ziet er erg mooi en indrukwekkend uit!!
Groetjes,Jolanda

Romy zei

Wauw, wat een schitterende foto's! Zo te zien is Leuven een echte, indrukwekkende, culturele stad. Ik kan me voorstellen dat je een beetje uit je ritme bent door de gekke vrije dagen, maar gelukkig is het inmiddels bijna weekend en kun je daarna weer een beetje in je ritme komen.

Romy zei

Hoi Odetta,
Er staat een award voor je op mijn blog: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2010/05/dutch-friendship-award.html

Marlieke zei

Wat een prachtige foto's!

En ja..ook van mij een award.....

Jol@nd@ zei

Wat zijn het prachtige foto's!! Leuk hoor zo'n weekendje weg!!

Groetjes Jolanda