zondag 23 mei 2010

Fashion Tag

Nog een tag, omdat het zo leuk is. Modeplaatjes uit de jaren 50/60 van de vorige eeuw zijn momenteel erg populair. Ik vind ze ook helemaal het einde. Hoe ouder, hoe nostalgischer zullen we maar zeggen.

Deze grote tag is van mijn favoriete basicmerk 7 Gypsies. Dus die was al reeds distressed.


Verder heb ik een journaling card van Cosmo Cricket uit de lijn "Thrift Shop" op de tag geplakt. Van Tim Holtz heb ik een stamp cling in ATC formaat "Voque Collage" gehanteerd. De papieren roos (een stukke groter dan die mini roosjes) afkomstig van de Action bewerkt met Tattered Angels Glimmer Mist in de kleur Tiger Lily. Dit moet je overigens goed laten drogen. De kleur van de roos was oorspronkelijk geel. Tot slot heb ik met een spikkeltjesstempel (van het ter ziele gegane merk Sirius) de tag bewerkt met een Brilliance Dewdrop inkt in de kleur Pearlscent Olive inkt. Brilliance is een super mooi metallic inkt, die het juist ook heel erg goed op een donkere achtergrond zijn werk doet.

5 opmerkingen:

Jolanda zei

Die roos van de action is geweldig...ik ken de action niet,baal,baal!!!Mooie tag!cool.

SCRAP TALK zei

Heel erg vintage! Ik vind deze tag byzonder mooi en apart!
Zonnige groetjes!
xxx
C.

Romy zei

Oh wauw, het is weer een echte vintage tag in Odetta-stijl. Je hebt zulke mooie kleurtjes gebruikt en ik ben helemaal weg van de beglitterde roos.

Jol@nd@ zei

Het zijn echt hele mooie tags geworden!!

Groetjes Jolanda

Lean zei

hele maal te gek die tag mooi gemaakt weer Odetta.
gr,Lean.