zondag 23 mei 2010

Stempels van Hero Arts

Persoonlijk vind ik de stempels van het merk Hero Arts tijdloos. Het allerliefste stempel ik met rubberen stempels. De afdrukken hiervan zijn bijna altijd scherp. Iedere stempelmerk en soort vereist een andere fysieke kracht voor het maken van een stempelafdruk. Het is gewoon een kwestie van uitproberen.

Deze stempel is een cling en heet heel gewoon "Bird in Circle". Het leuke van het merk "Hero Arts" dat het laagdrempelig is en het zowel bedoeld is voor kaarten als voor scrapprojecten.


De stempelafdruk heb ik ingekleurd met aquarelpotloden. Ik vind het heerlijk om in te kleuren en om daarna met een waterpenseel (penseel met waterreservoir) hierover heen te gaan. Het is zo leuk om te zien hoe het kleurwerk van een aquarelpotlood veranderd in waterverf. Ik gebruik rustig meerdere kleuren bij elkaar, bij de bloemen zitten 3 kleuren blauw verwerkt. Het vogeltje heeft 3 kleuren bruin. Verder heb ik de puntjes in de circel met Ranger Liquid Pearls in de grijze kleur " Pewter" geaccentueerd. Dit vind ik ook weer zo'n geval dat ik een toevoeging van "Prima flowers" niet nodig acht.

9 opmerkingen:

Marlieke zei

O o o wat leuk weer Odetta! Leuke techniekbeschrijving ook! Ik heb trouwens gisteren op de markt organzastof gehaald en ben dus ook van plan de bloemen eens te gaan maken (proberen tenminste).

Christie zei

So beautiful, I love the shimmer and the sheet music!

Jolanda zei

He Odetta,wat mooi!!!de stempels weer een superkeuze!en wat mooi gekleurd!Heel mooi gedaan!

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Heel mooi kaartje!
xxx
C.

Romy zei

Wat een prachtig kaartje! Het heeft inderdaad heelmaal niets meer nodig. En zie ik daar nou een beetje Pip...:D

Jol@nd@ zei

Mooi kaartje en wat een prachtige stempel!

Groetjes Jolanda

Lean zei

heel mooi kaartje weer en mooi ingekleurd ook.
gr,Lean.

MadeByMaly zei

Prachtig weer Odetta! Ik heb je trouwens nog niet verteld dat ik je blogheader ook al zo ontzettend mooi vind. Bij deze :-)

Scrapfanaat Peter zei

Hallo Odetta, via via kwam ik op jou blog terecht maar wat maak je leuke creaties heb lekker even rondgekeken en mij maar als volger bij jou aangemeld.

Groetjes Scrapfanaat Peter