woensdag 5 mei 2010

Een moederdagkaart voor mijn Mama

Mijn Mama houdt enorm van de kunstvorm "Jugendstil". Bij Stampinback vond ik deze stempel "Lelietje der Dalen" die geheel aan deze stijl voldoet.


Misschien is het wel niet zo'n traditionele moederdagkaart, maar het gaat om degene voor wie je het maakt, toch? Op de achtergrond heb ik een achterkant van een stukje designpapier van Webster's Pages gebruikt. Tevens heb ik van dit zelfde merk lelietjes der dalen uitgeknipt. Verder heb ik de stempelafdruk "Lelietje der Dalen" uitgeknipt en hierna zijn zowel de stempelafdruk als de geponsde vlinder (Martha Stewart) bewerkt met Tattered Angels Glimmer Mist (mijn favoriete kleur Iriscent Gold, omdat die de oorspronkelijke kleur lekker intact laat). Verder heb ik een stempelafdruk van "Glamorous Grunge" (ontworpen door Donna Salazar) uitgeknipt en als versiering van de ondergrond gebruikt. Beiden zijn gestempeld met de groenkleurige inkt van Tsukineko VersaFine (kleur Spanish Moss).


Ik heb de dame van het "Lelietje der Dalen" redelijk gekuisd. Normaal zie je haar borsten en billetjes, maar omdat deze ook op de site van Webster's Pages staat, weet ik niet of de ongekuisde versie in Amerika wel kan. Dus boden een lintje en framed hearted mini tag van Making Memories een oplossing hiervoor.

11 opmerkingen:

Jolanda zei

super mooi!en het gaat er zeker om voor wie de kaart is!dat maakt t zo persoolijk.Ik vind deze kaart heel mooi,alles past!
Super mooie kaart voor een hele byzondere vrouw!Ze zal er zeker blij mee zijn!
Liefs,Jolanda

Saskia zei

Wat een mooie en stijlvolle kaart!!

Saskia :)

regina zei

hoi

superrrr mooi hoor!!!

zal ze erg blij mee zijn!!

gr regina

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Deze kaart is schitterend! Ze straalt liefde uit voor wie je ze gemaakt hebt!
Liefs,
xxx
C.

scrapeetje zei

zeker wel heel erg mooi en inderdaad erstaat nergens hoe dat iets moet, ik ben pas begonnen en doe ook maar een dotje hoor, zolang je het mooi vind en je weet dat de ontvanger het ook mooi vind , vind ik dat alles moet mogen, maar jij maakt hele bijzondere dingen echt prachtig, ben meteen volger geworden, want moet nog een netwerkje gaan opbouwen, ben maar kort bezig!!!

Marlieke zei

Maar Odetta: het maakt helemaal niet uit of een kaart wel of niet traditioneel is of wat dan ook, jij zegt het zelf al precies helemaal goed; het gaat erom voor wie je hem maakt, maar nog belangrijker vind ik het gevoel waarmee je iets voor iemand maakt. En dit is natuurlijk een en al warmte! helemaal mooi!

Marlieke zei

och,vergeten; je vroeg hoeveel Copic's ik heb. Uhm...ik denk dat ik er zo'n 50 heb inmiddels. Maar het vraagt zoveel oefening om ermee te werken. Groetjes!

Jol@nd@ zei

Echt een prachtige kaart is het geworden! Ik vind dat je een hele leuke stijl hebt!

Groetjes Jolanda

Lean zei

Een waar kunst werk waar ze vast heel blij mee is.
gr,Lean.

Romy zei

Inderdaad, het gaat om degene voor wie je het maakt! En vaak zijn niet-traditionele kaarten juist de mooiste en dat is in het geval van jouw kaart zeker weten zo!!:)

Christie zei

Browsing through your blog is one of my favorite things to do. I love ALL of your creations!

xoxo