dinsdag 16 maart 2010

Tractatie-tuit

Ik zat een beetje met de silhouette-stickers in de maag. Ik vond ze heel erg grappig, maar ik wist niet goed hoe ik ze moest gebruiken. En plotseling ging er bij mij een lampje branden. Ik maak een nostalgisch tuit. Kijk op voor de beschrijving op de weblog van van de webwinkel Made by Maly Scrapbookstore (http://www.madebymaly.nl/).

Zo'n tuit kun je natuurlijk vullen met allerlei lekkernijen zoals spekjes, chocolade paaseitjes etc. Zelf vind ik het een duur item om iedereen in de klas van je kind het als tractatie cadeau te geven tijdens een verjaardag. Maar als cadeautje voor een bijzonder iemand is dit een originele oplossing.

Deze tractatie-tuit heb ik aan mijn schoonmoeder gegeven als extraatje voor haar verjaardag. De lollies eten haar kleinkinderen wel een keer op.

7 opmerkingen:

Jolanda zei

Had m bij marianne op de site al bekeken en ik vind m super!!!Echt een heel gaaf kado voor erbij,of om ook het geld in te verwerken.(muizetrappetje vouwen en een ijzerdraadje erom en zo er tussen prikken)Bedankt voor het idee!!!

Lean zei

Heel mooi geworden en ook lekker met paaseitjes...hihihihhi.gaaf hoor!!!
gr,Lean.

Marlieke zei

ja een dure kindertraktatie voor op school is het zeker! Maar wel heel erg leuk hoor. Ik had hem al bij Marianne gezien, maar hij blijft er prachtig uitzien!

Jol@nd@ zei

Ik vind het erg mooi geworden en wat een super leuk idee!!

Groetjes Jolanda

Birgit zei

Heel erg leuk!

Cora zei

mooi hoor!! je hebt je echt uitgeleefd als gast designer!! goed gedaan!!!

Romy zei

Wauw, wat leuk zeg! Heel erg origineel idee en zo te horen zijn zowel je schoonmoeder als de kleinkids er erg blij mee:)