vrijdag 19 maart 2010

Een baby-journal

Even iets heel wat anders. Voor het zoontje van mijn mannelijke collega had ik een baby-journal gemaakt, omdat ik niet mee op kraamvistie kon. Het is heel clean & simple geworden en vooral ook weer niet te zoet. De meeste stempels zijn Eline's babies (Marianne Design). De journalingkaartjes zijn gemaakt met 7 Gypsies stempels. De 50% mama, 50% papa, en 100% me stempels zijn van Stampinback. Verder heb ik het designpapier van October's Afternoon, Provocraft en Doodlebug met elkaar gemixed. Er is ruimte gemaakt voor foto's te plakken. Kortom de ouders kunnen nu voor Jayden een persoonlijk boekwerkje maken.8 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh Odetta! Ik ben er even helemaal stil van! Dit is echt heel erg mooi!! En het is dan ook echt een kraamcadeau wat blijvend is! SUPER! Alles is perfect! Wat een eer om zoiets moois te krijgen!

Birgit zei

Heel erg schattig! Daar waren ze vast erg blij mee!

Lean zei

OOOO wat een liefie heel mooi gemaakt zijn ze vast heel blij mee.
gr,Lean.

scraplouise zei

Woow mijn mond viel even open toen ik dit zag, wat heb je dit prachtig gedaan, ik denk dat ze erg blij mee zullen zijn.

gr.louise

Romy zei

Wauw, wat een onwijs lief boekje! Wat je allemaal gedaan hebt met stempels, is weer zo mooi! Ik weet zeker dat de papa en mama hier erg blij mee zijn.

Jol@nd@ zei

Wat heb je dit super leuk gemaakt! Ik vind het een leuk en origineel kraamcadeautje!

Groetjes Jolanda

MadeByMaly zei

Je hebt er weer een heuse "Odetta" van gemaakt, prachtig gedetailleerd en toch nog ruimte voor eigen inbreng van de ouders van het kindje. Heel erg mooi!

Jolanda zei

Heel schattig!