dinsdag 23 maart 2010

Romeo+Juliet

Misschien herinner je dit zeer bijzondere cadeau van Marianne van de Klok (http://www.madebymaly.nl/) nog? Dus had ik bij Marianne ook een setje van 3 stuks Ranger Memory Frames (Polished Chrome, 5,1 x 5,1 cm) met bijbehorende glaasjes gekocht. Hier tussen in moest toch wel iets heel bijzonders verwerkt gaan worden.

Dit is dus volgens het idee van Marianne gemaakt.

Zie hier een stukje filmstrip van de film "Romeo+Juliet" met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio en Clair Danes. De strip zat ooit bij een speciale video-editie. Ik had het ingelijst in een veel grotere lijst. Tevens voor het "arty"-effect een stukje muziekpapier en een woordje van de woordenstrip van Julie van Oosten hieraan toegevoegd.

Hier een close-up van het frame, zodat je het stukje filmstrip nog veel beter kunt zien. Het is voor een leek, zoals ik, zeer lastig om dit goed op de foto te krijgen. Lang leve de digitale fotocamera, alle mislukjes zijn gewist, hahahah. Verder heb ik dit afgestijld met 2 vleugelbedeltjes van een engel en plakparels. De frame hangt aan een waxed koordje waaraan een Making Memories Washer Word zit vastgeknoopt.
Dank je wel, Marianne, voor jouw geweldige en zeer originele inspiratie!

8 opmerkingen:

Romy zei

Ik vind zowel Mariannes frame als jouw frame schitterend mooi! Wat een gave manier om je herinneringen en foto's vast te leggen.

Lean zei

Heel mooi gemaakt en een leuk idee.
gr,Lean.

Marlieke zei

Bijzonder hoor. Ik heb het al vaker gezegd deze week maar wat ben je toch goed bezig!

MadeByMaly zei

O wat mooi Odetta en wat leuk dat we elkaar telkens weer inspireren. Ik ben toevallig momenteel bezig aan een verrassing voor jou...verder zeg ik nog lekker niets.

Christie zei

Gorgeous! I love, love, love these!!!

Astrid Zwaan zei

Heel bijzonder Odetta, in 1 woord ik vind hem geweldig.....wat een inspiratie geef je mij....
Alleen zou ik wat meer tijd per dag willen hebben om alles te kunnen doen...

Jolanda zei

Mooi!!!enne bedankt;).x.

Jol@nd@ zei

Wat heb je dit super leuk gemaakt!!

Groetjes Jolanda