zondag 3 januari 2010

Stylish verantwoord sneeuw

Zeg nou eerlijk, zo mooi als Moeder Natuur dit voor elkaar krijgt, dat krijgen wij zelf niet voor elkaar. Het ziet er allemaal gelikt uit.

Het zou eigenlijk zeer plaatselijk moeten vallen, daarmee bedoel ik dus niet op de trottoirs en de wegen.Want wat mooi is, is niet altijd zo even praktisch. Denk bijvoorbeeld aan mooie schoenen met hoge hakken, ze zitten en lopen niet makkelijk. Dat vind ik nu ook met sneeuw.

Vroeger als kind boeide het mij niet, dan kon ik uren spelen, bouwde sneeuwpoppen en iglo's. Maar helaas ben ik die fase ontgroeid. Dus kluun ik morgen met een paar groene tuinlaarzen (met thermozooltjes en een extra paar sokken erin), bij gebrek aan aan een paar hippe moonboots, naar mijn werk toe en neem ik een paar goede schoenen voor op mijn werk in een plastic tasje mee. Tja, een meisje krijg je wel uit het platteland, maar het platteland niet uit het meisje.

6 opmerkingen:

Marlieke zei

Haha leuk geschreven en ik ben het volledig met je eens. Ik zei tegen Maarten ook vanmorgen: "het is zooo mooi en ik geniet, maar het is niet handig"! Ben heel benieuwd hoe we dat morgenochtend weer gaan redden als het vannacht -12 gaat worden! Succes met klunen!

Lean zei

jaaaaaaaaaaa elegant he die laarsjes maar je heb ook hele hippe b.v in PIP style super uhhhhhhhhh cool/koud.
gr,Lean[morgen de fiets van stal halen beetje ver lopen op mijn blauwe kaplaarsjes].

Romy zei

Prachtige foto's zeg! Zo mooi! Wij hebben onze portie sneeuw vorige week gehad...gisteren en vannacht is er hier helemaal niets gevallen:(

MadeByMaly zei

Mooie foto's! Ik ben ook helemaal dol op sneeuw, maar inderdaad, het zou niet op stoepen en straten mogen vallen. Misschien verwarmde trottoirs en wegen?
Vanmorgen was het toch aardig goed te fietsen naar de school van de kids.

Christie zei

What beautiful winter photos. Looks like it's just as cold over there as it is here!
Happy New Year!

SCRAP TALK zei

Prachtige sneeuwfoto's!
xxx
C.