zaterdag 2 januari 2010

EEN GELUKKIG, GEZOND & CREATIEF 2010!

Ik wens al mijn lieve bloglezers een gelukkig, gezond en creatief 2010 toe!


Wanneer zo ik terugblik naar 2009 was het op creatief gebied een waanzinnig fijn en productief jaar! Nog nooit heb ik zoveel gedaan. O.a. in het totaal 301 berichten op mijn blog geplaatst. Veel van mijn creatieve wensen heb ik kunnen vervullen. Tig kaarten gemaakt, heel veel mini-albums en journals. Oeps, geen enkele 12" x 12" lay-out gemaakt! Helaas nog geen echte art journal, maar die staat dan ook nog steeds hoog op mijn verlanglijstje genoteerd. En in maart ben ik gastdesigner bij http://www.madebymaly.nl/.

Op persoonlijk vlak zal 2010 een enorm spannend en onvoorspelbaar jaar worden. De maandag na kerst hebben wij helaas vernomen dat de kanker bij mijn moeder is teruggekeerd. Ze was bijna 5 jaar kankervrij. Vandaar dat ik het eventjes op mijn blog rustig aan heb gedaan. Dit naar bericht moest nog tot mij doordringen. Ik was dus echt de kluts kwijt. Binnenkort volgt er nog een onderzoek om te kijken hoe men de kanker zal gaan behandelen. Maar gelukkig blijft mijn moeder er redelijk positief onder en zal zij er helemaal voor gaan. Ik ben heel trots op mijn moeder en haar zeer dappere houding. Daarom ben ik ontzettend gelukkig met het feit dat mijn moeder en ik samen in 2009 heel veel leuke dingen hebben gedaan. En heel zeker zullen wij dit ook in de toekomst gaan doen.

Verder weet ik niet in hoeverre dit allemaal van invloed zal zijn op de frequentie van de berichtgeving op mijn blog. Wanneer er belangrijkere prioriteiten zich voordoen, hebben deze uiteraard al mijn aandacht. Dus wens ik voor mijn familie een hoopvol 2010 toe!

Liefs, Odetta

5 opmerkingen:

Lean zei

Jij ook de beste wensen en zeker voor jullie hele familie.Dat zijn van die berichten waar je zeker even van je voetstuk word gegooid.Strekte en ook voor je ouders.
gr,Lean.

Jolanda zei

Ik wens jullie al het goeds voor 2010!
En vooral heel veel sterkte en kracht!
Geniet van elkaar!

liefs,Jolanda

Marlieke zei

Goedemorgen Odetta,

Uit jouw verhaal blijkt wel weer hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar liggen. Ik wens jou en je familie toch een heel mooi 2010 en ik wens jullie heel veel sterkte!

Groetjes Marlieke

Romy zei

Vreselijk wat je moeder is overkomen! Maar gelukkig heeft 2009, zo te horen, naast enkele downs ook vele ups gehad. Ik wens jullie een fantastisch 2010 toe en heel veel sterkte voor je moeder!

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Ik brand een kaarsje voor onze beide mama's! Ik hoop dat jullie de kracht vinden bij elkaar om deze moeilijke tijd door te komen! neem je tijd; ik denk aan jou!
xxx
C.