zaterdag 9 januari 2010

2 GIVEAWAY'S

Op maandag 11 januari a.s. ben ik jarig en hoop ik alweer 34, eh, 43 jaar te worden! Om dit feestelijke feit te vieren, heb ik 2 "ieniemienie"-albums als giveaway's.In dit boekje zitten 9 bladzijden van het snoeperige "Berry Sweet"-designpapier van K & Company.


Deze boekjes zijn speciaal voor jou gemaakt door mij.

Laat simpelweg tot en met 11 januari een berichtje achter op mijn blog, en wie weet ben jij, door middel van een trekking, de winnaar van één van de twee boekjes.
Op dinsdag 12 januari a.s. wordt er op mijn blog bekend gemaakt wie zo'n boekje heeft gewonnen.

8 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Alvast van harte proficiat met je verjaardag...je hebt mijn kaartje inmiddels al binnen want ik had de verkeerde datum op de kalender staan (lekker handig he haha). Ach, je had hem in ieder geval op tijd binnen haha.
Wat een prachtige miniboekjes, erg mooi!

Lean zei

zuchttttttttttttttt 34 in your dreams!!!!!!!!!
gr,Lean.[mijne ook hoor hahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa].

Jolanda zei

Mooie boekjes!en natuurlijk gefeli,als het goed is heb je mijn kaart vandaag!.
Have fun en enjoy!!

Marlieke zei

Hoi odetta, wat een leuke boekjes! Ik hoop dat je een gezellig dag hebt maandag!

Romy zei

Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Of het nou 34 of 43 is...je bent zo oud als je je voelt, toch?!:) Ik ben momenteel (een beetje last minute...) een cadeautje voor je aan het maken en ik hoop dat dat net op tijd zal aankomen. De twee albumpjes zijn in ieder geval schitterend geworden. Zo zoet en helemaal 'Odetta'!

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Eerst en vooral al van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ook een steenbok, ik ken er zo nog meer; de januarimaand is een maand vol met verjaardagen. Mijn kaartje voor jou mag je eindelijk opendoen!
Ik ga ervoor om een creatie van jou te winnen! Die vind ik heel speciaal! Dus, ik waag mijn kans! Maar waarschijnlijk is mijn geluk voor deze maand al op... Toch duimen maar.
xxx
C.

Cora zei

Een hele fijne verjaardag!! (nou sommige zijn te vroeg met het kaartje ik te laat (bloos sorry)) Wat een schattige boekjes zeg!!!

Sonja Bekker zei

hoera van Harte ,
even een korte intro
er is er een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat Ben jij
hele fijne dag wens ik jou!!!

liefs Sonja