zaterdag 2 januari 2010

Mini-album Park Güell

Op donderdag 2 november 2006 ging een grote wens van mij in vervulling. Namelijk het bezoeken van Park Güell in Barcelona. Mijn favoriete architect is Antoni Gaudí. Hij heeft dit park ontworpen. Het is een echte must om deze bezienswaardigheid te bezoeken wanneer je ooit in Barcelona bent. Al was het maar voor het scrappen van de foto's die je daar kunt maken.

Romy Veul (http://scrapstuffandmore.blogspot.com/) is vorig jaar naar Barcelona geweest. Van Romy heb ik dit schitterende magneetje gekregen. Het is een afbeelding van de bewaker van het Park Güell. Dit magneetje heb ik (sorry Romy) vastgeplakt op het doosje van Maya Road.

Het designpapier is uit de papierlijn Zanzibar van 7 Gypsies. De bladen zijn doormidden gesneden journalpages van 7 Gypsies. Dit idee is naar aanleiding van een vintage mini-albumvan Marianne van de Klok(http://www.madebymaly.nl/) ontstaan. Dank je wel, Marianne, voor de inspiratie!!!

6 opmerkingen:

Lean zei

hihihi vind Romy vast niet erg dat je hem heb vast geplakt.Heb je mooi gedaan.
gr,Lean.

Jolanda zei

Mooi!!!wat een werk heb je verzet!

Marlieke zei

Wat ziet dit er mooi uit! Heel erg leuk gedaan, en mooie herinnering aan jullie bezoekje.

Romy zei

Ik vind het juist heel leuk dat je de magneet zo hebt gebruikt. Weer eens wat anders dan eentje op de koelkast:) Prachtig mooi albumpje en blikje, waarin heel mooi de kleuren van Barcelona terug komen!

MadeByMaly zei

Heel graag gedaan Odetta, zo inspireren we elkaar telkens weer...Je album is prachtig.

SCRAP TALK zei

Schitterend!
xxx
C.