zondag 2 augustus 2009

Work in progress

Hier ze je bewerkte en uitgeknipte stempelafdrukjes. Ze zijn bedoeld voor een mini-album met de werktitlel "Tea Time". Eigenlijk heb ik de afdrukjes dubbel, het worden namelijk twee mini-albums, één voor mijn moeder en omdat ik het thema zo leuk vind, een exemplaar voor mijzelf.

Je kunt dus heel goed van stempelafdrukjes zelf embellishments maken. Sommige afdrukjes zijn hier en daar bewerkt met Glossy Accents. Ik heb ze ingekleurd met aquarelpotloden en Copic Markers. Sommige stempeladrukjes zijn met een gekleurde inkt gestempeld. Maar het meeste heb ik gestempeld met VersaFine Smokey Grey (grijs) voor een zachte uitstraling.
Speciale informatie voor Carine:). Heel veel stempels die hierop afgebeeld staan, zijn te krijgen bij www. stampinback.nl
Wordt vervolgd.

8 opmerkingen:

Romy zei

Ik zag bij mijn pakketje stempelafdrukjes ook een paar van die schitterend bewerkte afdrukjes zitten. Ik ga je tips onthouden: vooral de truc met het dessinpapier is heel goed gevonden.

SCRAP TALK zei

Ik vind dit prachtig! Heb al veel stempels maar doe er te weinig mee. Bedankt voor de site, deze gaat mij nog nen euro kosten;-)) Heel veel stempels die "anders" zijn en ooooh zooo mooi! Ik heb er al een paar op mijn verlanglijstje gezet(voor september :-(( want heb juist geinvesteerd in 30 copics). Ik kan nog veel leren van jou! Is heel mooi die emblishments!

Lean zei

ja ja werk in uitvoering,het is dat je vakantie hebt ....anders....hihi.
Nee hoor ziet er in ieder geval spannend uit.En mini´s vragen natuurlijk wat meer aandacht[zo ook je vakantie!!!!!].
groetjes en veel plezier met ......,Lean

Christie zei

Beautiful! I can't believe you stamped & colored all of these. They are gorgeous!
You always do beautiful work.

Lean zei

Hoi,er staat een verassing voor je op mijn blog.
gr,Lean

Marlieke zei

Ha Odetta, ook namens mij staat er iets klaar voor jou op mijn blog.

Groetjes Marlieke

Jol@nd@ zei

Op mijn blog staat een award die ik aan je geef: http://jolandascrapscreaties.blogspot.com/2009/08/award-van-lean-en-romy.html#comments\

Groetjes Jolanda

Marjan Oosting zei

Oh Odetta wat heb je weer een prachtige dingen gemaakt. Ben helemaal weg van die taartstempel, wat zijn die zelfgemaakte embellishments vreselijk mooi.

Lfs Marjan