vrijdag 7 augustus 2009

Vervolg mini-albums Tea Time

Het vogeltje is gemaakt door een chipboard vogeltje van Maya Road te gebruiken. Ik heb de verpakking van Chatterbox gebruikt omdat ik het een mooi dessin vond.
Het kopje is van een oud Douwe Egberts kinderserviesje. Sinds Romy mij de vraag heeft gesteld of fotografeer om te scrappen of verwerk ik foto's, maak ik zelf soms speciaal foto's om te scrappen. Dus in feite klopt het theekopje niet bij de inhoud van de quote.


Dit theekopje is een kindertheekopje van Peter Rabbit en dit heb ik toen in Londen gekocht. De inhoud van de quote past heel grappig bij de tekst op het schoteltje. Het beertje heb ik van mijn moeder gekregen.

Heb je geen zin om kleine recepten over te schrijven, fotografeer ze dan gewoon. Alle schattige bedeltjes komen uit de winkel van Romy's Scrapstuff and more (http://www.marktplaza.nl/winkel.php?shop_nr=518219). Vaak zijn de gaatjes in de bedeltjes heel erg klein. Ik haal er meestal een heel dun organzalintje er doorheen.

De foto rechts bestaat uit twee foto's en heb ik uit een magazine van Rivièra Maison gefotografeerd. De fotozaak, waar ik altijd naar toega, is de Kodak apparaten waar ik altijd mijn foto's digitaal laat afdrukken, aan het verkopen in verband met nieuw aangeschafte apparatuur. Er staat er nu helaas nog maar een. Je kunt met dit apparaat allerlei formaten laten afdrukken. Vooral voor de mini-albums hadden ze handige formaten. Een formaat van 10 x 15 cm gedeeld door 2 of door 4. Erg jammer. Ik hoop dat de HP apparaten, die ze nu hebben, hun software gauw zullen aanpassen.

Voor inspiratie voor het maken van een mini-album kun je je ook laten inspireren door kaarten. Dit was ook hier bij mij het geval.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh Odetta...dit is toch net alsof het zo uit een fabriek komt! Wat leuk zeg!

Groetjes Marlieke

Romy zei

Wauw Odetta, wat een prachtig werkstuk heb je er weer van gemaakt! Zo leuk dat je een heleboel thee-dingen hebt weten te verzamelen en dit in een mini-boekje hebt verwerkt. Het is prachtig!

Lean zei

Het is een tijdschrift geworden zo mooi en nu het gekke.Ik heb vandaag op mijn werk een teddy gefotograveerd van mijn werkgeefster.hihihi...Ze weet het niet mar ik had een brain wave....en daar heb jij volgens mij ook last van .Nou ja last.
gr,Lean

Jolanda zei

Mooi,mooi,mooi!!
Wat een super boekje!!
(drink je geen koffie?)