woensdag 19 augustus 2009

In de ban van kleine kaartjes

Momenteel ben ik in de ban van klein kaartjes. Ik vouw een formaat van 10 x 15 cm doormidden. Ik vind dit formaat erg grappig om mee te werken. Er past bijvoorbeeld ook heel goed een ATC hierop.
Het aapje (Hanging Monkey) op dit kaartje is toch wel één van mijn favoriete stempels van Hero Arts. De bloemen en het blad (Flashy Flowers) zijn stempels van Inkadinkado. Het uitgeponste rondje met Happy Birthday (Word Circles) is een stempel van Inque Boutique. Het designpapier op de achtergrond komt uit de lijk "Wheathervane" van October Afternoon. Het kaartje zelf is van Bazzill cardstock in de kleur Vanilla.

Het volgende kaartje is gemaakt van Bazzill Kraftpaper. Het designpapier op de achtergrond komt uit de schitterende lijn "Wïsteria" van Basic Grey. De stempelafdrukken van de bij en de tekst (Dragonfly) zijn van Basic Grey. Basic Grey brengt nu gelukkig ook wat grotere stempels i.p.v. van die hele kleine stempels uit. De bij is op 2 verschillende designpapiertjes uit de lijn "Wisteria" gestempeld. Lang leve de kleine paperpad. Bij dit kaartje wist ik niet zeker of die wel af was, maar ik wilde het mooie designpapier niet laten verdwijnen door allerlei embellishments.
Beiden kaartjes hebben 3D-effectjes om het wat levendiger te laten lijken. Dit is helaas op de foto's niet goed te zien.

8 opmerkingen:

Jolanda zei

Mooi Odetta,vooral de bij vind ik SUPER!
De clear stamps van Basic Grey worden ook steeds leuker.Ik hou van Basic Grey,ze hebben mooie spullen!
Fijne dag.

Marlieke zei

Ze zijn weer geweldig Odetta. Het 3D-effect is toch wel te zien als ik de foto's open in een groot scherm. Erg leuk!

Groetjes Marlieke

Romy zei

Wat een schattig formaat is dat. Heel erg mooi wat je met stempelen hebt gedaan. Ik vind beide kaartjes prachtig!

SCRAP TALK zei

Voor mij zijn beide kaartjes helemaal af! Leuk is dit formaat en je fijne werk komt helemaal tot zijn recht! Het aapje is heel grappig! Het bijtje heel lief!

Lean zei

Heel mooi geworden en de bij??? geloof ik is helemaal super.Tip om je 3d effect te fotograferen....Lang uit nou ja bijna op je buik gaan liggen camera op [bijna de grond].Of [en dat is wat handiger]op tafel en camera voor je afbeelding op tafel hoogte. Probeer het maar.
gr,Lean

Jol@nd@ zei

wat zijn ze allebei heel erg leuk geworden zeg!! Helemaal super!!

groetjes Jolanda

Peet zei

ze zijn allebei supermooi, Odetta!!!
groetjes peet

Ilse zei

Heel mooi gedaan Odetta, dat bovenste kaartje is schattig.