zondag 24 juni 2012

Wallhanger "Marie Antoinette"


Hier zie je een silhouette die veel van Marie Antoinette weg heeft. Het is een chipboardfiguurtje die ik eerst met acrylverf heb bewerkt. Daarna heb ik kant en parelkraaltjes vastgenaaid op haar rok. Delen van een parelswirl heb ik gebruikt om accenten op haar jurk te leggen. Het silhouette had reeds een waaier vast maar hierop heb ik nog extra een charm van een waaier op bevestigd. Om het gaatje van de charm te verdoezelen heb ik een parelbrad gebruikt.


En dit is het totaal plaatje van de wallhanger. Een geheel van vrouwelijke, subtiele vintageroze kleuren.

Eigelijk is het een klein beetje de schuld van Ira dat ik besmet ben met het "Marie Antoinette-virus". Ira maakt de prachtigste creaties die zijn geïnspireerd op Marie-Antoinette en nu heeft zij mij aangestoken, hahaha.

4 opmerkingen:

Ira Huberts zei

Ik moest al erg lachen om de titel Odetta! Dacht, ha ha ha, jij bent ook lekker om! En toen zag ik deze superromantische creatie van jou en hield ik even m'n adem in, meid wat móói! Die kanten rok en parels en dat prachtige waaiertje, echt beeldschoon allemaal!! Dank voor dit genietmomentje! Liefs, Ira
irascreacorner.blogspot.com

Lynne Moncrieff zei

WOW
Gorgeously elegant and I adore your embellishments.
Wishes
Lynne

Lean zei

hhahahhaha ben je klaar mee met zo'n besmetting.Je hanger is heel mooi geworden heerlijk veeeel roze.
groetjes,Lean

Romy zei

Haha!;) Marie-Antoinette mag blij zijn dat ze op zo'n mooie manier verwerkt is. Wat een prachtige tulen rok heb je haar gegeven. Het is een hele mooie wallhanger geworden.