zondag 17 juni 2012

Mijn kaarten voor vaderdagWanneer je een klein meisje bent, zie je je vader als een hele grote en super sterke man. Naarmate er meer kilometers op de levensteller van het lichaam komen, gaan de fysieke ongemakken hun tol eisen. Maar wanneer ik in mijn gedachten terug ga , is mijn vader weer voor heel even heel erg groot en super sterk en ben ik  weer zijn "Tufje" (dat was vroeger zijn koosnaampje voor mij).Dit is de vaderdagskaart voor mijn schoonvader. Het jongetje op de katoenen afbeelding (Crafty Secrets) kon precies de kleine Rob (zijn zoon en mijn man, hahaha) van vroeger zijn. Rob was een heel ondernemend jongetje die, toen hij 2 jaar oud was, op de nok van het dak heel blij naar beneden stond te zwaaien. Hetzelfde herhaalde hij ook nog eens keer op de hoogste duikplank. Tegenwoordig is hij wat meer gedoseerd rebels, zullen we maar zeggen, hahaha.

5 opmerkingen:

Romy zei

Wat een geweldige kaarten! Daar zullen je vader en schoonvader heel blij mee zijn. Ik vind de symboliek achter de gebruikte plaatjes ook zo mooi!

Lean zei

Mooie kaarten heb je weer gemaakt...en ja Rob word ook een dagje ouder he!

Lynne Moncrieff zei

Hello
These are so nostalgic.
Wonderful.
Wishes
Lynne

chantal zei

wat een prachtcreaties maak jé!
Ook je creatie voor Ira is SUPER!
Ben gelijk volger geworden
liefs chantal

Ira Huberts zei

Wat zijn ze allebei prachtig geworden Odetta, vind vooral je verhaal dat je erbij verteld gewoonweg vertederend... Zo zorgen onze ouders voor ons en zo doen wij dat andersom. Hoop dat jullie een fijne vaderdag hebben gehad, een zegen dat ze er allebei nog zijn, fijn van elkaar blijven genieten! Liefs, Ira
irascreacorner.blogspot.com