vrijdag 1 juni 2012

Cadeauzakjes

Hier zie je enkele voorbeeldjes van gedecoreerde cadeauzakjes. Het is een leuke manier om een aardigheidje op een prachtige manier te presenteren. Mijn inspiratiebron is de webwinkel "Het Witte Luik" (http://www.hetwitteluik-shop.nl/). Hier vind je onder de rubriek hobby artikelen bij het onderwerp labels en zakjes de benodigde zakjes. Ook de prachtigste kantjes, linten en linnenband zijn hier verkrijgbaar. Gebruik stempels, embellishments, bloemen, bedeltjes, stansjes, plakparels, labels, afbeeldingen, veren etc., alles is mogelijk. Sluit het zakje eventueel met een splitpen. Niets is te gek. Marjo van "Het Witte Luik" is een expert op het gebied van inpakken. Wanneer je iets bij haar besteld kun je het prachtig laten inpakken, zie de rubriek kado-verpakkingen in haar webwinkel. Zo lijkt een aardigheidje al heel wat, want het oog wil ook wat.

4 opmerkingen:

Lean zei

Ja inderdaad het oog wil ook wat ze zijn prachtig geworden je cadeauzakjes.
groetjes,Lean

Romy zei

Zelfs de verpakking van jouw cadeautjes is al een lust voor het oog:) Het is een feestje om post van jou te mogen ontvangen:)

Ira Huberts zei

Jemig Odetta, wat een prachtige serie cadeautasjes! Jij moet maar gaan ontwerpen voor een parfumerie- of bijouxzaak o.i.d.! Vind ze superelegant geworden, helemaal chic de friemel! Gewoon echt helemaal genieten dit! Liefs, Ira

MadeByMaly zei

Wat zijn ze mooi geworden. En inderdaad, het is altijd een feestje om post van jou te ontvangen.