zaterdag 16 juni 2012

Paris and Dressforms


Met Ira heb ik een tweemaandelijkse S.W.A.P. afgesproken waarbij wij om de beurt  een thema bepalen. De vorige was een Aziatische S.W.A.P. Voor deze keer heeft Ira voor het heerlijke thema Paris and Dressforms gekozen.


Voor mijn wallhanger heb ik gebruik gemaakt van een stansje, wat ik overigens van Karin van 't Hobbyshoppie  heb gekregen, waarvoor nogmaals mijn hartelijke dank. Deze heb ik bewerkt met stempelafdrukjes. Verder heb ik de dressform voorzien van een tulerokje wat ik met het tulelint van Maya Road heb gemaakt. Hieraan heb ik de bedelcombinatie van een oorbel gebruikt. Hoe mooi ik ook Parijs vind, het dragen van van oorbellen met een eifeltoren eraan gaat mij toch wel te ver, hahaha.Verder heb ik gebruik gemaakt van subtiele glansjes zoals satijnlint, organzastof, tule, parels, parelmoeren knoopjes en Venetiaanse kant. De vlinder zit gevangen achter het tule. Het is een combinatie van designpapier van DCWV en Webster´s Pages.


Van de lieve Ira kreeg ik deze adembenemende mooie Parijse Dressform. Deze is aan beiden zijden heel stijlvol bewerkt. Prachtige details zoals de vogelkooi als jurk, filigrane vleugels van papier, een camée wat zeer vrouwelijk is en romantische bloemetjes met parelhartjes. Wat een schitterende kleurencombinatie ook! In het echt is de dressform vele malen mooier en het is werkelijk een genot voor het oog om te zien.


Ik vind het ook zo origineel dat de dressform ook aan de achterkant zo prachtig is bewerkt. Dank je wel lieve Ira voor een geweldig geslaagd thema en voor het prachtig kunstwerk wat ik hieraan heb overgehouden.
Heel erg benieuwd ben ik naar het volgend project en ik verheug mij er nu al op.

5 opmerkingen:

Ira Huberts zei

Was weer superleuk om te doen hè Odetta? We gaan nu in elk geval weer lekker zitten broeden op ons volgende thema ;-) Fijn dat jij ook zo in je sas bent met mijn gefreubel. Ik heb trouwens jouw foto gebruikt voor op mijn blog, daar komen de prachtige kleuren veel beter uit. Op naar de volgende! Liefs, Ira
irascreacorner.blogspot.com

Romy zei

Oh wauw, wat zien jullie paspoppen er geweldig uit! Jullie weten beide wel raad met vintage en brocante, zo blijkt uit dit geweldig mooie resultaat:)

Lean zei

Gave swap heb jullie gedaan vind beide heel mooi geworden.

Lynne Moncrieff zei

Hi
I saw the beautiful artwork on Ira's blog.
Adore the creations.
Wishes
Lynne

MadeByMaly zei

Wat een geweldig leuke swap hebben jullie gedaan en wat een prachtige paspop'mannequins' hebben jullie gemaakt. Complimenten hoor.