dinsdag 19 juni 2012

Een workshop met mijn Mama


Dit is mijn lieve mama, en wanneer je haar zo ziet is het bijna niet te geloven dat zij volgende maand alweer 70 jaar oud wordt. Ziet zij er niet jeugdig uit ???!!!! Inmiddels ben ik bijna grijzer dan zij, hahaha.
Voor moederdag had ik mijn moeder materialen voor een workshop Mixed Media Canvas cadeau gedaan. Normaal maakt een kind een kunstwerkje voor zijn of haar moeder, maar in dit geval moest mijn moeder nu zelf iets gaan maken. Dus een week geleden was het dan zover. Het was enorm gezellig samen. Veel gelachten, veel gestoei met de waterlelies om deze te positioneren en het bruggetje waarmee wij maar niet goed weg leken te komen.


En dit is het resultaat: Een sprookjesachtige en dromerige tuin.

4 opmerkingen:

Lean zei

Super mooi geworden zeg echt gaaf en ja ik zie dat jij grijzer bent dan je moeder..lol..!

Ira Huberts zei

Wat leuk om op deze manier kennis te maken met je moeder Odetta! Het is toch heerlijk om zo samen bezig te zijn en onder jullie handen zo'n prachtig kunstwerk tevoorschijn te zien komen? Het resultaat mag er zijn, het is een heel fraai geheel geworden, jullie mogen trots op elkaar zijn! Liefs, Ira
irascreacorner.blogspot.com

Romy zei

Wauw, jouw moeder is nu al een waar scraptalent! Het is een prachtige layout! Je hebt zeker weten de creativiteit niet van een vreemde;)

Lynne Moncrieff zei

Hello
Oh this is so pretty.
Wishes
Lynne