zondag 22 april 2012

Ivory DreamgirlHier een probeersel van mij. Ik zag deze foto in het magazine van de Douglas Parfumerie en ik moest er iets meedoen.
Zij zag er perfect uit, de jurk schitterend, haar haren prachtig gekapt en een mooi uiterlijk. Rob zou vast hierover zeggen dat een en ander geretoucheerd is, hahaha.

De afbeelding heb ik voor de stevigheid op een stukje karton geplakt en daarna uitgeknipt. De randjes heb ik voorzien van inkt (Sepia black van Colorbox Cateye). Verder heb ik haar verder voorzien van een tule stola, die overigens gemaakt is vanMaya Road Tulle Pleat Trim in de kleur Milk. Deze tulelint is geweldig leuk materiaal om mee te werken. Om haar kapsel meer glamourgehalte te geven heeft ze een bloemcorsage in het haar gekregen. Aan de achterkant zit foamtape, één van favoriete bevestigingsmaterialen. Het lijkt wel een beetje op het spelen met een barbiepop, maar dan met eentje van papier. Ze zit nog niet vastgeplakt, dus ze is nog overal inzetbaar, hahaha.

Dit idee kun je uiteraard ook bij een echte foto doen, zo word je nog eens een keer topmodel voor een dag, hahaha.

3 opmerkingen:

Romy zei

Oh wauw! De Douglas zou je eigenlijk moeten inhuren om hun folders een extra touch te geven! Dit ziet er namelijk geweldig mooi uit!

Ira Huberts zei

Super gedaan Odetta! Je hebt er een nóg mooiere dame van gemaakt! Krijg spontaan zin om weer opnieuw te gaan trouwen ha ha ha! Heel schattig ook met die kleine pareltjes en ja, die tule maakt het echt helemaal af! Liefs, Ira

MadeByMaly zei

Jeetje wat heb je dat weer mooi gedaan. Echt weer helemaal op zijn Odetta's, mooi en stijlvol dus.