vrijdag 20 april 2012

In oosterse sferen!!!
Dit is een bewerkte kraft enveloppe van Maya Road in mystieke blauwtinten. Het is weer een verrassingsenvelopje geworden. Overigens vind ik de tissuetape van Tim Holtz heel erg mooi om te verwerken.
De stempel met de klaproos lag al een hele tijd op mij te wachten om een keer gebruikt te worden. Ik heb mijn moeders gezicht in het hart van de klaproos verwerkt. De bloemblaadjes zijn nog eens extra gestempeld op rood designpapier en daarna nog eens bewerkt met Glimmer Glam (Tattered Angels) in de rode kleur met de naam "Be Positive". Verder heb ik aquarelpotloden gebruikt voor het inkleuren.


In het blogcircuit heb ik de hele lieve en zeer aardige Ira Huberts leren kennen. Zij maakt geweldige mooie dingen (vooral het onderwerp Marie Antoinette spreekt mij zeer aan) en haar prachtige werk kun je bewonderen op haar blog http://irascreacorner.blogspot.com/. Nu had ik als S.W.A.P. de stempel waarop mijn opa, oma en moeder staan afgebeeld naar Ira gestuurd met het verzoek mij te verrassen. En dat is heel erg goed gelukt. Ira heeft deze muurhanger met de met de hand gestempelde afbeelding van de foto gemaakt. Vind je hem niet waanzinnig mooi????!!!! Ik ben er zeer verguld mee. Ik vind de Thaise accentjes zo origineel bedacht. Heel hartelijk bedankt, Ira, voor deze geweldig creatieve uitspatting!!!

6 opmerkingen:

Romy zei

Ik waan me even in het Oosten bij het kijken naar deze prachtige creaties! Zowel Ira als jij hebben er iets prachtigs van gemaakt!

Marlieke zei

Zucht.....wat mooi allemaal!!
Vooral naar die eerste creatie kan ik heeeeeel lang blijven kijken! Super.

Ira Huberts zei

Ja, en ik ben dan weer de zeer gelukkige ontvanger van je beeldschone eerste kaart, die staat hier prominent op de kast te pronken!! Ben blij dat jij blij bent met je muurhanger Odetta, bedankt voor je lieve woorden, je bent een schat! Geniet van je weekend, liefs, Ira

Lean zei

Ja zeker oosterse sferen bij jouw prachtig allemaal.
groetjes,Lean...enuhh lekker verwend ook weer..hihii

Hermine zei

Stuk voor stuk prachtexemplaren

MadeByMaly zei

2 van de stempels heb ik al eerder gezien (ze staan hier nl. bij mij thuis te pronken (de kaarten dan haha), maar jij hebt de gave om ze steeds een nieuwe sfeer te geven.
Deze kaarten zijn weer ooooooooh zo mooooooooi. (zie je hoe enthousiast ik ben?)