dinsdag 3 april 2012

Broken chinaHier alweer een gedecoreerde enveloppe. Bij mij verloopt het inspiratieproces altijd in hypes. En dat is nu het geval met de kraft enveloppes van Maya Road. Ik vind het super leuk om ze te decoreren.

De stempels aan de buitenkant van de enveloppe komen uit de stempelset "Collection Attic Treasures" van Tim Holtz, het is een zeer gevarieerde set clings. De bloem heb ik gemaakt met Sizzix Tim Holtz Alterations Bigz Die Tattered Florals en bestaat uit 3 grote bloemenstansen. Het designpapier komt uit de lijn "Pastiche" van Prima Marketing. De knoop is uit het setje Vintage Round Buttons van Jolee's en dit setje heb ik van Marianne van de Klok (http://www.madebymaly.nl/) een keer cadeau gekregen. Verder als decoratie een mooie kleur lint er doorheen getrokken.


Onder het flapje van de enveloppe gaat de decoratie weer verder.


Wanneer je de enveloppe helemaal openmaakt zie je dit! De tissuetapes van Tim Holtz zijn heel erg leuk om te verwerken. De achtergrond is gemaakt met designpapier uit de prachtige lijn "Etcetera" van Bo Bunny. Verder met een reststukje designpapier een randje geponsd met de randpons "Doily Lace" van Martha Stewart. Het die-cut flesje komt uit de lijn "Cute 'N Paste" van K & Company. De stempel van het opwindbaar poppetje komt uit een stempelset uit de lijn "Olde Curiosity Shoppe" van Graphic 45. Een prachtige lijn die heel verwonderlijk is. Het poppetje lijkt wel een klein beetje stuk te zijn, vandaar de titel "Broken China".

4 opmerkingen:

Lean zei

Die flopjes zijn ook heel gaaf en kraft past ook over al bij en allerlei stylen heel mooi gedaan weer Odetta.
groetjes,Lean

Ira Huberts zei

Wat een speciale envelop Odetta en ik vind het Steampunk idee met de dame erg gaaf gedaan, het is net alsof ze zich betrapt voelt omdat ze uit de pot heeft gesnoept ;-) Mooi versierd zeg! Groetjes, Ira

Romy zei

Zowel de binnen- als de buitenkant van deze envelop zijn geweldig mooi! Volgens mij heb jij ook een prachtige collectie stempels ondertussen;)

Lean zei

hihihi en dan noemen we de bloemen merk Odelee bloemen..gaaf he..lol.