donderdag 12 april 2012

Brocante parfumfles

Al een tijdje verdiep ik mijzelf in de brocante wereld. Originele items zijn heel erg duur
in aanschaf. Heel vaak omdat deze items o.a. bij Franse brocante markten worden ingekocht. Met een beetje eigen creatieve fantasie kun je ook zelf brocante items maken die heel oud lijken.

Dit parfumflesje lijkt op een originele brocante parfumflesje, maar niets is minder dan waar. Dit is een parfumflesje die ik ongeveer 10 jaar geleden bij de HEMA heb aangeschaft en al die tijd bewaard heb. Te mooi om zo maar weg te doen, hahaha. Het ornament wat op Jugendstil lijkt, is helemaal van nu. Dit heb ik op het flesje geplakt. Verder heb ik nog een tassel (kwastje) met een beadcap bij de verstuiver bevestigd. Dus zodoende heb ik toch nog mijn eigen brocante parfumfles.

Voor het vinden van leuke brocante items zijn er binnenkort weer heel veel koninginne- en voorjaarsmarkten/fairs en denk ook eens aan kringloopwinkels.

3 opmerkingen:

Romy zei

Jeetje, zelfs een Hemo parfumfles kun jij omtoveren tot een prachtig brocante item! Het ziet er geweldig uit!

Ira Huberts zei

Wat een plaatje heb je ervan gemaakt Odetta! Moet een beetje aan Diana denken, de godin van de jacht, prachtige afbeelding zeg! Je bewijst het weer, nooit iets weggooien!! Liefs, Ira

MadeByMaly zei

Jee wat gaaf Odetta.