dinsdag 24 april 2012

Ik heb een tuintje in mijn hart voor jou!
Nee, dit is geen liefdesverklaring, want voor iedereen die speciaal is voor mij heb ik een tuintje in mijn hart. Ieder tuintje ziet er per persoon anders uit. En dit is het tuintje voor Karin Wouters, de eigenaresse van 't Hobbyshoppie (http://hobbyshoppie.marktplaza.nl/) waarvan ik denk dat zij dit wel mooi zal vinden.

Haar webwinkel bestaat al weer 5 jaar en daarom heeft Karin nu een wedstrijd gaande (uiterlijk 30 april moet de kaart door haar ontvangen zijn, want op 1 mei volgt de uitslag) om haar een felicitatiekaart te sturen. Voor meer informatie zie bovenstaande adres van haar website. Behalve dat dit een wedstrijd is, feliciteer ik Karin uiteraard van harte met deze grote prestatie. Karin is bovendien ook nog eens een hele lieve en zeer hartelijke vrouw.Het eitje met het getal staat symbool voor de afgelopen 5 jaar en voor het 6e jaar dat gaat beginnen. Ik hoop in ieder geval voor 't Hobbyshoppie dat het 6e jaar weer net zo vruchtbaar zal zijn zoals de voorafgaande jaren waren. Ik ben in ieder geval dol op haar zo diverse assortiment producten.

4 opmerkingen:

Lean zei

Gaaf kaartje gaat ze vast heel mooi vinden hoor!
groetjes,Lean

Ira Huberts zei

Wat een énige kaart Odetta! Zo prachtig met dat stijlvolle hekwerk met sleutel erop! Zo heeft Karin straks echt wat open te maken voordat ze bij de geheime verrassing komt, een beeldige afbeelding met fraaie kleurtjes. En zo leuk hè, je eigen naamstempel, echt top! Bedankt voor je lieve, warme woorden op m'n blog, die zijn me heel waardevol en dierbaar. Liefs, Ira x

Romy zei

Voor zo'n prachtige kaart heb ik altijd een tuintje in mijn hart vrij;) Wat een geweldige verrassing zal dit zijn als Karin het uit de envelop tovert.

MadeByMaly zei

Wat een prachtige kaart Odetta! Ze zal er heel erg blij mee zijn.