dinsdag 8 december 2009

Vintage scrapproject in 3D-lijstje

Dit is een uitprobeerseltje van mij. Misschien ook wel leuk ter inspiratie voor de wedstrijd bij Romy (http://scrapstuffandmore.blogspot.com/).

Hier zie je een 3D-lijstje van Artemio (in het formaat 15 x 15 cm) met de glasplaat. Ik vind 3D-lijsten geweldig. Vooral wanneer je met dikkere embellishments werkt. Daarom vraag ik mezelf som af hoe iedereen hun lay-outs (12 x 12 inches) die tegenwoordig rijkelijk zijn voorzien van dikke embellishments archiveren. Op zich vind ik dit een zeer interessante en leerzame vraag. Misschien dat iemand een antwoord hierop aan mij kan geven.

Voor alle duidelijkheid een foto van het 3D-lijstje zonder glasplaat. En Carine, zie hoe jouw kantje als geroepen kwam.

Een leuke budgettip is als volgt. Straks rond februari gooien ze allerlei mooie agenda's in de opruiming. De foto is afkomstig uit de tuinagenda van Rob Verlinden. Mijn moeder heeft deze agenda voor een prikkie gekocht en aan mij cadeau gedaan. Dank je wel, Mama! Stempel hier en daar wat op en je heb een geweldig effect. Tja, ik ben nu eenmaal dol op non-scrapspullen die oh zo scrapbaar zijn.

7 opmerkingen:

Lean zei

Ik dacht aan een sjor band te doen om je ZEEEEEEEEEEEEER openstaand album.
Je 3d lijst is heel mooi geworden.

Lean zei

OF gewoon mini´s maken de 30 30 ers lekker wegeven hoef jij niet zo te sjorren toch.

Romy zei

WAUW, schitterende lijst! Zo mooi versierd en zo vol van details. En dat vogeltje is ook weer zo lief. Je bent een ware vogeltjes-kunstenaar.

En om op je vraag antwoord te geven. Ik gebruik zelf niet zo heel vaak dikke embellishments en als ik ze gebruik snij ik de layout gewoon op 29 bij 29 centimeter (in plaats van 30 bij 30), waardoor ze toch nog in de map passen:)

MadeByMaly zei

Ook al zo mooi...
Ik gebruik niet zo heel vaak veel dikke embellishments maar als ik dat doe prop ik ze toch gewoon in mijn scrapboeken. Die zijn toch al belachelijk vol. Ik heb net 2 nieuwe albums besteld om weer met een schone lei te beginnen volgend jaar. Ik zet de albums strak tegen elkaar aan, dan blijven ze nog redelijk dicht haha. En de sjorband van Lean vind ik ook een heel goed idee :-)

Marlieke zei

Nou Odetta, interessant is je vraag zeker! Ik had ook gehoopt hietr nog even gede tips daarover op te doen, maar helaas....
Hoewel....de tip van Marianne om de albums heel dicht tegen alkaar aan te zetten vind ik wel een goeie

ook ik gebruik de dikke embellishments dus (bewust!) niet (vaak) op LO's die in mijn album moeten komen.

SCRAP TALK zei

Zelfde antwoorden: niet al te vaak al te dikke emblishments gebruiken. En net zoals bij Lean: dikke openstaande albums die ik, zoals bij Marianne, heel dicht tegen elkaar zet!
Oh! Komt dat mooie rose kantje van bij mij?(bloos)Weet niet dat ik dit heb, erg hé!
Die 3D lijstjes vind ik heel sjiek! Hebben!(bloos).
xxx
C.

Jolanda zei

ik prop ze ook gewoon in mijn ring album van American Crafts,super handige albums er kan veel in,ook "dik "werk!!Je lijst is mooi!!