dinsdag 1 december 2009

Opbergmiddelen projecten

Hoi, daar ben ik weer. Het is niet zo dat ik niets gedaan heb al die tijd dat ik afwezig was. Maar in plaats van op mijn blog te beppen, heb ik zitten stempelen en scrappen :)!

Nu scrappen en stempelen door het veelvuldige gebruik van dikke embellishments en de foamtape steeds meer 3-D wordt, zijn praktische opbergmiddelen niet een overbodige luxe.

Ik heb een dozentik.


In het voormalige embellishmentdoosje van Making Memories zit nu een journal veilig opgeborgen. Het formaat van dit mini-album is ongeveer 15 x 10 cm.

De basis van dit albumpje (formaat 14 x 10 cm) is gemaakt door Marianne van http://www.madebymaly.nl/ en past perfect in dit houten doosje.

In dit doosje zaten likeurflesjes (die overigens nog steeds braaf gevuld staan). Volgens mij heeft dit exact het formaat van een houtendoosjes waarin de dominoblokjes zitten.

Dit was een houten theebox. Met beleid heb ik de vakindeling gesloopt. En ik sloop en verbouw nogal voorwerpen voor mijn projecten. Hierin zit het Teatime mini-album. De basis van dit album (formaat 14 x 14 cm) is gemaakt door Marianne van http://www.madebymaly.nl/.

Dus een leuke manieren om je projectjes te bewaren, maar zeer zeker zo leuk om jouw cadeau te presenteren. Natuurlijk kun je de opbergmiddelen oppimpen of zelf maken. Maar ik vind het leuk om een kant en klare doos te scoren.

3 opmerkingen:

Romy zei

Dat zijn nog eens leuke opbergtips! Zo komen de mini's en andere projectjes goed tot zijn recht en blijven ze nog onbeschadigd ook.

Lean zei

En slopen dat is ook heel leuk ziet er allemaal weer prachtig uit Odetta.
gr,Lean.

SCRAP TALK zei

Die houten theebox heb ik nog al gezien voor verschillende doeleinden. Ik vind hem zo mooi! Leuke opbergtips allemaal!
xxx
C.