dinsdag 1 december 2009

Cadeausuggesties

Zelf heb ik er niet zo last van om Sinterklaas- of kerstcadeautjes te scoren. Maar wil je iets zelfs gemaakt geven maar je heb te weinig tijd dan heb ik hier wat leuke ideetjes.

Maak een leuke mini lay-out van je dierbare en stop die in een embellishmentdoosje van Maya Road. Op deze foto is dit mijn moeder. Ik heb alleen dit projectje voor verandering zelf gehouden, omdat ik dit de mooiste foto van mijn moeder vind. In plaats van een mini lay-out kun je ook denken aan een waardebon. Bijvoorbeeld een waardebon dat je iets zult scrappen of stempelen voor de ontvanger.
Maak een mini-album. En stop dit in een voormalig embellishmentblikje van Maya Road.


In dit geval was dit een match(lucifer)boekje van CreaMotion in het thema Herst. Maar je kunt ook een receptenboekje maken.


Of maak een project en lijst dit in een 3-D-lijstje. In dit geval kwam deze lijst bij de Action vandaan. Maar je hebt ze ook in het formaat 30 x 30 cm (Hubinont) of 50 x 50 cm bij Ikea.


Kortom een origineel cadeau hoeft niet duur te zijn!

5 opmerkingen:

Romy zei

Hele gave cadeautips allemaal! En vaak vindt de ontvanger een zelfgemaakt cadeau ook dubbel zo leuk als iets gekochts. Dat is toch maar mooi twee vliegen in één klap:)

MadeByMaly zei

Dat zijn weer superidee's Odetta. Ik heb begin dit jaar een mini-album voor mijn moeder gemaakt en dat heb ik ook in het maya-road blikje verpakt...deze blikjes zijn multifunctioneel.

Lean zei

ja dat ziet er weer mooi uit en is ook nog leuk om te doen en weg tegeven.

SCRAP TALK zei

Heel mooi om te krijgen! Leuke tips!
xxx
C.

Jolanda zei

Mooi!!!ik heb de blikjes ook al eens gebruikt voor uitnodigingen voor mijn moeder,waren ook erg leuk!Die blikjes zijn mooi!