dinsdag 8 december 2009

Creatieve plannen genoeg!

Zo ik heb jullie weer overladen met allerlei berichten. De afgelopen tijd heb ik weer eens meer gescrapt dan gestempeld. But who cares. Soms ben ik wel eens een weekje niet op mijn blog te vinden. Want ik werk ook nog 4 dagen in de week. Het is altijd zo lief dat ik dan wel van iemand een reactie ontvang of het wel goed met mij gaat. Maar dat betekent niet dat ik niet niets aan het doen ben. Er zijn nog veel creatieve plannen die nog ten uitvoer moeten worden gebracht of waarmee ik reeds bezig ben. Ik werk aan diverse projecten tegelijk. Vandaar die bom die in mijn hobbykamer is ontploft. Foto's hiervan zal ik jullie zeer zeker besparen. Veel kerstkaarten gemaakt. Momenteel ben ik bezig met een mini-album over mezelf. Een terugblik naar het verleden en een blik over het heden, hoe ik de dingen nu ervaar en zie. Er liggen nog twee mini-albums over mijn jeugd in de pijpleiding. Ondertussen verzamel ik nog wat items voor mijn boekje "Facts about me". Dat zal wel een heel vreemd boekje, wat collages betreft, worden. Maar ik ben nu eenmaal een beetje anders. Ook wil nog een mooie quotes op een speciale manier verwerken. In welke vorm dit zal zijn, hou ik nog even lekker voor mijzelf. Maar het zal beslist een leuk idee voor iedereen zijn om dit ook te gaan maken, want het idee op zich is heel erg eenvoudig. Misschien dat het een rubriekje zal gaan worden, zoiets in de trant van: "Een mooie quote" of zoiets. Maar ondertussen heb ik al heel wat wensen en ideetjes kunnen uitvoeren. Het is altijd extra meegenomen, wanneer het precies zo wordt als het idee wat ik in mijn hoofd had zitten en soms zelfs nog mooier! Ik wens jullie veel mojo toe!

7 opmerkingen:

Lean zei

Mojo is het probleem niet maar tijd pfffff,Ik ben benieuwd naar al je volgende creaties DOEIIIII!!!!!

Lean zei

OOOO en je hebt in ieder geval meer uitgespookt dan ikke.

Romy zei

Zo te horen heb je flink wat leuke ideetjes. Ik ben heel erg benieuwd! Ikzelf ben nu in de kerstkaartenstress...nog zoveel te maken, hihi. Terwijl alle andere papiertjes mij heel erg aan het uitlokken zijn...;)

MadeByMaly zei

O zo fijn al die inspiratie. Je bubbelt altijd van ideeën (net als ik) maar o o die tijd. Ik heb momenteel 2 zieken thuis dus na alle karweitjes is er weinig tijd om te scrappen helaas. Ik ben heel benieuwd naar alle projecten (en bedankt voor je prachtige kaart).

Marlieke zei

Hoi Odetta, herkenbaar hoor! Jij bent af en toe een weekje niet op je blog te vinden, hm....schaam schaam...ik af en toe veel langer niet, hihi...zo ook afgelopen MAAND. Net als jij werk ik ook veel (5 dagen). Het is niet zo dat ik geen inspiratie heb, maar - zoals Lean ook al zegt- gebrek aan TIJD. Hoe dan ooi, ik blijf je blog toch steeds bezoeken en ik zie vanzelf wel weer wat voor moois je allemaal gemaakt hebt. ik ga gauw verder snuffelen!

Groetjes Marlieke

SCRAP TALK zei

Wat een hoop mojo! Ik kan nu al niet wachten om al je projecten te zien. Jouw blog is een rustplekje voor mij! Alleen maar genieten en niks doen terwijl! Aan ideeën heb ik ook geen gebrek en ik neem mijn goede uren nu vooral om te scrappen! Lekker egoistisch van mij? Misschien wel maar ik heb het geluk/ongeluk dat ons Kimberley werkloos is geworden en zij neemt me toch wat werk uit handen...
xxx
C.

Lean zei

Hoi Odetta er staat een verassing voor je op mijn blog!!!!!!!!!!!!!