dinsdag 8 december 2009

A "Bow Wow" mini-album

Een bow wow is een Engels woord voor een hondje.


Dit mini-album is een verjaardagscadeautje voor een meisje. Bij haar thuis hebben ze sinds deze zomer een witte West Higland terrier. Je weet wel, zo'n hondje van de Cesar-reclame voor hondenvoer. Nu moest dit album schattig en stoer tegelijk zijn. Het is volgens mij een reutje en kleine hondjes zijn ook wel eens ondeugend. En tevens is het voor een kleuter, dus niet te moeilijk.


Het blauw gekleurde metalen bot is een medaillon van het merk Around the Block.

Wanneer dit openklapt zie je deze namen. Het meisje heet dus Amber en het hondje Baerke, hetgeen beertje in het Venloos betekent.

Het schitterende dessignpapier is collectie van EK Succes van een aantal jaren geleden. De meeste embellishments zijn van Making Memories. En de bloemen van Prima Marketing.

De schattige afbeelding van October Afternoon past perfect bij het geheel.

Het album bestaat uit 3 witte kartonnetjes van het formaat 15,2 x 15,2 cm. En die heb ik kant en klaar bij Pipoos gekocht. Het lijkt nu net een prentenboekje. Alleen moet Amber (of haar moeder) er zelf nog een paar mooie foto's van Baerke hieraan toevoegen.

3 opmerkingen:

Lean zei

Gaaf geworden ze zijn er vast heel blij mee.

Romy zei

Oh, wat mooi weer!! Het is inderdaad net een prentenboekje, zo lief. Ik weet zeker dat Amber hier superblij mee zal zijn.

SCRAP TALK zei

Amber zal dit zeker heel mooi vinden! Ik vind het prachtig hoe je dit weer gemaakt hebt!
xxx
C.