dinsdag 8 december 2009

Een memo-boekje in vintage-stijl

Dit is een voortborduursel uit het mini-album wat ik onlangs voor Marianne heb gemaakt. Dan blijven er altijd spullen rondzwerven. Nu heb ik dit vel designpapier van Daisy D's helemaal opgemaakt. Alleen al vanwege het feit dat Daisy D's niet meer bestaat en dit vel nu exta vintage is geworden. In dit mini-album zitten net zoals bij het mini-album van Marianne journal notes en vellums van Webster's Pages ingebonden.

Een detailfoto. Dit plaatje heb ik overigens ergens gedownload via het internet. Het hoedje is opgepimpt met mini-roosje van Prima Marketing om zodoende meer diepte te creëren. Ik had niet genoeg lettertjes voor het woord "notes", vandaar dat het woord "memo is ontstaan. Dat is weer eens wat anders. Zie het maar als een afkorting van memories.

De onderste twee gaatjes waren eigenlijk een vergissing. Oeps niet de goede kant. Maar wij zijn niet voor één gat te vangen. Dus heb ik dit creatief opgelost door een lintje door de gaatjes te halen. Dat is het voordeel wanneer je zelfs iets maakt, dan mag dit ook, hahaha.

8 opmerkingen:

Lean zei

Altijd weer grappig als iet fout gaat en de oplossing het allen maar mooier maakt....heeeeel mooi geworden Odetta.

Romy zei

Prachtig vintage! En helemaal in Odetta-stijl. Dat lintje vind ik juist een heel leuk accent, dus je foutje heeft goed uitgepakt:)

Christie zei

oooo la la. I love this!

MadeByMaly zei

O sjucht....mooi!!
En de gaatjes zijn geen foutje...dat hoort gewoon zo :-)

Marlieke zei

die gaatjes onderaan een foutje? had het maar niet geschreven, dan had ik meteen geloofd dat het zo bedoeld was! Ziet er mooi uit hoor!

SCRAP TALK zei

Heel mooie vintage! Hier hou ik van!
xxx
C.

Jolanda zei

Dit is ZO mooi!!echt geweldig!!
Super mooi gedaan!

Peet zei

Wat prachtig, Odetta!!