donderdag 11 juni 2009

Eindelijk, mijn modern vintage mini-album is af!

Tja, tijdens het beppen bij Marianne, komt er maar weinig van het scrappen terecht. Althans bij mij! En Romy werkte ondertussen flink door.

Dit album heb ik tijdens de workshop van Marianne gemaakt. Wat heet, ik heb de opzetje gemaakt. Thuis heb ik na een flinke scrapdip (but hey, give the girl a break na een zeer productief jaar) het afgemaakt. Ik was mijn mojo (o.a. inspiratie) kwijt, maar toen Marianne mij haar labelboekje had toegestuurd zat er ook een flinke dosis mojo erbij. Dank je wel, Marianne!

Hier volgen enkele bladzijden uit het boekje.

Dit is mijn vader, is het niet een schattige vintage-baby?!!!!

Dit is mijn oudste broer. Ik vind dit zo'n vertederende foto. Het gras kriebelt flink aan zijn blote beentjes. En dat is een hele rare gewaarwording als je nog maar een peuter bent.


Dit is mijn jongere broer tijdens een photoshoot door de toenmalige kapelaan van Panningen. Hij heeft bijna de hele tijd gehuild.

Dit is mijn man Rob. Hij lijkt hier heel erg verlegen. Maar eigenlijk is hij ondeugende plannetjes aan het broeden. En dat is nooit meer overgegaan!

Dank je wel, Marianne, voor de gezellige en maar ook zeer leerzame workshop!!!

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh...dit albumpje is ECHT heel mooi, Odetta! Ik heb echt even zitten genieten! Super gedaan!

Romy zei

Wauw, jouw boekje is ontzettend mooi geworden. Zo te zien is je mojo helemaal terug:) Alles ziet er prachtig uit. En die foto van ondeugende Rob...hij is zo leuk:)

Lean zei

O wat een liefie is het geworden.Leuk zo al die zwart wit foto´s...helemaal geweldig.Maar volgens mij ben jij ook wel een beetje ondeugend dus dan passen jullie goed bij elkaar.
groetjes,Lean

MadeByMaly zei

Oh wat is je album mooi geworden! Ik vond toen je opzetjes al zo geweldig maar nu is hij helemaal af...ja die foto van rob, zo schattig, maar ook de andere foto's zijn prachtig mooi...een boekje om te koesteren