dinsdag 5 mei 2009

Vervolg moederdagboekje
Wanneer je zelf wat jaren ouder bent, realiseer je je pas echt goed wat je moeder voor je gedaan heeft om je zo zorgeloos mogelijk te laten genieten van je jeugd. Dingen, die je misschien destijds als vanzelfsprekend heb beschouwd. En als je al die dingen bij elkaar optelt, is dat een heleboel bij elkaar. Met deze bladzijden heb ik aan mijn mama willen laten zien, dat ik dit niet vergeten ben.


Een leuke tip voor een mini-album: maak dubbelgevouwen kaartjes voor een verborgen journal. Klem dit vast tussen phototurner. Tevens is dit een extra ruimtewinner in je mini-album.

9 opmerkingen:

Jolanda zei

Lieve Odetta,wat een mooi en aandoelijk boekje.Wat zal je moeder hier blij mee zijn.
En je heb gelijk...hoe ouder we worden hoe meer we beseffen wat ze voor ons heeft gedaan.Moeders zijn byzondere wezens!!

Marlieke zei

Je idee is inderdaad erg origineel en je uitwerking is schitterend geworden. Je moeder was er vast erg blij mee.

Daisy D's is inderdaad een fantastisch papiermerk! Ik heb er hier nog enkele vellen van liggen.

Lean zei

Wat een mooi boekje en wat een werk heb je eraan gehad[net als moeders aan hun kroost...hihi hoort erbij haha.]En je moeder is er vast heel blij mee.Wat een lief klein jurkje[die we vroeger mischien niet eens aan wilde]en nu is het so sweet.

Lean zei

Hihi twee zielen een gedachten .Ik heb er al door gemaild,is wel een andere stolp geworden de andere dient nu als vaas haha.Maar ze is heeeeeeel mooi,bedankt Lean.

Romy zei

Wauw, mooie pagina's allemaal. De pagina met allerlei taken van moeders is een echte eye-opener. Als je er bij stil staat wat moeders allemaal voor je doen... En dan nog een heel huishouden erbij ook. Petje af hoor. Ook voor jouw prachtige pagina's trouwens. De naai-machien pagina vind ik er echt uitblinken. Dat drukkere past goed bij het onderwerp. Ik weet zeker dat dit originele en schitterende cadeau een heel mooi plaatsje bij haar heeft gekregen.

Jol@nd@ zei

Wat een super boekje is het geworden!! En het si echt een heel leuk en orgineel cadeau om te krijgen.
Groetjes Jolanda

Marlieke zei

Hoi Odetta,

dank je wel voor je leuke en lieve berichtjes die je vandaag weer achter gelaten hebt!

Groetjes, Marlieke

MadeByMaly zei

Wat mooi toch weer...ik blijf in herhalingen vallen maar ik ben je no.1 fan! Je hebt helemaal gelijk...pas later besef je wat je moeder allemaal voor je heeft gedaan om haar kinderen op een fijne manier op te laten groeien.

Christie zei

This is so amazing! I love, love, love it!