maandag 18 mei 2009

Een geweldig leuke wedstrijd bij Made by Maly!!!

Kijk op de site van http://www.madebymaly.nl/ onder het kopje wedstrijd. Er is daar momenteel een geweldig leuke wedstrijd gaande. Voorwaarde is dat je een verpakking van scrappen verwerkt in een project. Ik vind dit een goed initiatief. Want je kunt heel veel hergebruiken. Ik ben bijvoorbeeld erg dol op blisterverpakkingen. Je kunt daarin zo lekker 3D verwerken.


Dit was voor mij het startersetje. Een muziekblad (gekregen door een ruil met Sanderijn Mittendorff). Een kaartje uit de verpakking van Prima Marketing Flowers. Stro uit een doosje waarin paaseitjes ter decoratie hebben gezeten. Een blisterverpakking waarin XL brads van Heidi Swapp hebben gezeten. Ik ben net een ekster, ik kan bijna alles gebruiken.

Dit is mijn bijdrage voor de deelname aan de wedstrijd geworden. Zelfs het touwtje van 7 gypsies van de wired album heb ik gebruikt. Met dit projectje heb ik willen aantonen dat je zelf met een blisterverpakking een vintage-uitstraling kunt maken.

Deze uitdaging heeft mij geleerd meer respect voor onze natuurarchitecten te hebben. De vogels dus. Zo'n nestje maken is niet eenvoudig. Ik hoop dat mijn piepkleine vogeltjes het naar hun zin hebben in hun liefdesnestje. Ze liggen op een aangenaam bedje van klimopblaadjes. Ze zijn omringd door de zachte geur van bloesems.

Kortom het is een kwestie van je fantasie gebruiken en je kijkt met andere ogen naar een verpakking.

6 opmerkingen:

Lean zei

ik vind je inzending super lief en wat je allemaal wel niet met[afval]kan doen.Ik neem nog wel eens wat mee van het werk[hihi].We zijn net malle pietje enuuh ik ben ook afval aan het verzamelen voor de wedstijd!!!!!.
Groetjes....[kliko]Lean.

Romy zei

Dit vogelnestje is prachtig geworden. Ik weet zeker dat de lieve vogeltjes het goed naar hun zin hebben. Zo te lezen heb je een heleboel verschillende verpakkingen gebruikt. Ik ga er nog even over nadenken hoe ik deze challenge ga aanpakken:)

Jol@nd@ zei

Wat super om het zo te verwerken!! En die vogeltjes vind ik ook onwijs leuk!!

Groetjes Jolanda

Jolanda zei

Oh,odetta,wat mooi!!
Knap wat jij met spullen maak die de meest mensen weggooien!
Jij inspreer telkens weer!K heb gelijk een leuk idee voor het geld dat ik aan mijn nichtje voor haar verjaardag ga geven!
Bedankt!

christie zei

I love, love, love this! What a fantastic idea! So cute! And to think of using all the packaging...prima, etc. So fun!

Marjan Oosting zei

Ja en dit is helemaal schattig, zo heel erg leuk gedaan!