maandag 25 mei 2009

Van harte gefeliciteerd Romy!

Vandaag feliciteren wij mijn lieve vriendinnetje Romy van http://scrapstuffandmore.blogspot.com/. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!


Voor haar heb ik een journal gemaakt. Een beetje van Pip, een beetje van mijzelf en wat inspiratie gevonden bij Christie Bryant http://prettypaperbook.com/blog/. Romy houdt van roze. Dus heb ik redelijk veel roze accenten laten terug gekomen. De roze linten aan het mini-album zijn van Pink Ribbon, het is eigenlijk een armbandje. Dus ook hiermee een goed doel gesteund.

Ik heb veel afbeeldingen uit het inpakpapier van Pip Studio gebruikt. Dit en de cadeaukaartjes zitten bij de laatste uitgave van Flow. Het wordt nu al op internet te koop aangeboden.

Het kaartje met garen komt ook uit het inpakpapier. Ik heb het op een dun kartonnetje geplakt en nu lijkt het nog echter.


Het vogeltje is gemaakt van het stof dat ik bij Romy in haar eigen webwinkel heb gekocht. Ik wens Romy heel veel plezier met haar Pip-journal!

9 opmerkingen:

Lean zei

verliefd[hihi]zo mooi gemaakt weer.Ik ben momenteel ook helemaal in to PIP.Misty zijn bed heb ik ook even gepipt.Krijg ze binnen kort.
gr,Lean

Jolanda zei

mooi,daar zal Romy zeker blij mee zij!!Echt pip....en odetta natuurlijk!

Rein zei

Schitterend!

Romy zei

Ik ben nog steeds zo ontzettend blij met de schitterende cadeautjes. Alles staat te pronken op mijn kamer. Ik ben zo blij dat je dit voor mij hebt gemaakt.

MadeByMaly zei

Prachtig, prachtig, prachtig...Een echte Pip-Odetta fusie.
Ik ben ook dol op pip en op de flow. Ik heb nu een soort proefabonnement van 3 keer. Heerlijk hoor...hoef ik niet de winkel af te struinen, maar ligt hij zo in mijn brievenbus!. O ik dwaal weer eens af haha. Het is echt prachtigmooi.

Marlieke zei

Heel erg mooi gedaan Odetta! En wat lief van je!

Jol@nd@ zei

Wat heb je dat super mooi gemaakt!!

Groetjes Jolanda

Marjan Oosting zei

Ik ben helemaal verliefd, dit boekje is zo heel erg lief en leuk en mooi!!!
Heb lekker alles tot in details bekeken. Echt heel mooi.

Lfs Marjan

Christie zei

I wish so much that I could read in your language. It means so much to me that you stop by my blog and leave such sweet comments.

This album is amazing! Did you create it? Gorgeous!