zondag 24 mei 2009

Odetta's idea-ology

Doordat ik meegedaan heb aan de wedstrijden bij Romy (Scrapstuff & more) waarbij je stof moest verwerken in je lay-out en bij Marianne (Made by Maly) waarbij je een verpakking moest verwerken in je project, heb ik genoeg inspiratie opgedaan. Dank jullie wel, lieve meisjes. Ik heb nu beiden gecombineerd. Wat het stof betreft heb ik gebruikt maakt van de linnen labels van C & A. Eén linnenlabel dient als achtergrond. Eén linnenlabel is zelfs vermaakt tot een bloem. Verder heb ik van een strook kant een bloem gemaakt. Bij beide bloemen zitten parels verwerkt die in mijn bruidsboeket hebben gezeten. Mijn wensen voor mijn bruidsboeket waren parels en schelpen. Het dessinpapier is van Rouge de Garance en K & Company. Verder zijn de vleugels (Crafty Secrets) gestempeld op designpapier "Cezanne" (betreft alleen maar een handschrift, maar oh zo leuk) van 7 Gypsies en zijn bewerkt met Glimmer Mist. Waarvan de verpakking afkomstig is, heb ik expres zichtbaar gelaten. Het is een fijn formaat blisterverpakking en een goed alternatief voor een 3D-lijstje. Op die manier recycle je verpakking, want de aanschaf van de inhoud was al duur genoeg.

Aangezien ik nul komma nul verstand van photoshoppen heb, photoshop ik handmatig, ik knip zelf de foto uit. Op deze foto staat mijn vader. Hij is geboren in 1939 en zijn jeugdfoto's zijn nu lekker vintage genoeg. En dat is nu erg handig. Sorry, Papa, je bent wel jeugdig van hart, hoor! Iedereen die ik lief vind, vind ik het altijd heel grappig om degene vleugeltjes te geven. Heb je geen stempel met vleugeltjes, maar wel een grote vlinderstempel, dan knip je gewoon de vleugeltjes van de stempelafdruk uit. Of je gebruikt bijvoorbeeld vleugels van één of ander designpapier.

4 opmerkingen:

Lean zei

o nou heb je altijd een heel mooi stukje PA en Bruidsboeket en weer zo mooi gemaakt.NEEEEE ik ben niet JALOERS.
Groetjes,Lean

MadeByMaly zei

Wow...o mooi mooi mooi. Ik ben blij dat we voor inspiratie gezorgd hebben, dat moeten we vaker doen want o wat is het weer prachtig wat je hebt gemaakt. Ik heb dit weekend ook een heleboel oude foto's (nieuwe afdrukken) binnen gekregen maar om het zo te bewerken...daar had ik nog niet aan gedacht. Dus bedank ik jou voor de inspiratie die jij me geeft.

Romy zei

O wauw, wat supermooi weer! Ik ben blij dat we je hebben kunnen inspireren. Het is een prachtige manier om je vader zo een mooi plekje te geven. En die vleugels misstaan hem zeker niet.

Marlieke zei

Heeeeel mooi Odetta! Wat ben je toch goed bezig. Wat leuk om de combinatie van stof en recycling te maken!