dinsdag 8 maart 2011

Wallhanger met elfje

De basis is een chipboardkafje van 15 x 10 cm. De achtergrond is de verpakking van Prima Marketing Flowers, een merk waarbij men het goed begrepen heeft dat scrappers en kaartenmaaksters alles kunnen gebruiken, hahaha. De stempelafdruk van het elfje is per toeval met dezelfde kleuren ingekleurd, want ik had het elfje al eerder gemaakt. Toen wist ik nog niet wat ik ging maken. Achter op het achtergrondkartonnetje heb ik kant geplakt.


Verder heb ik een camée met exact dezelfde afbeelding van het elfje opgeplakt en rondom heen heb ik met een perlenpen van Viva Décor in de kleur Kiwi een sierrandje gemaakt. Van een bedrukt linnenband heb ik een stukje met bijpassende tekst afgeknipt en geplakt op dubbelzijdige plakfolie. Daarna heb ik dit op een stukje papier met linnenstructuur geplakt en vervolgens is dit met een fotorandkartelschaar (wat een woord, zeg) uitgeknipt.


Het kant, de camée en de linnenband zijn afkomstig van Het Witte Luik (http://hetwitteluik.marktplaza.nl/).

5 opmerkingen:

Romy zei

Oh wauw, wat supersjiek! Een waar pronkstuk voor iedere kamer, die weleens door een meisje betreden wordt;) De cameo is ook heel erg mooi!

Lean zei

heel mooi en gave kleurtjes...rose he!

Christie zei

This is adorable! Love it!

MadeByMaly zei

Wat een lieve hanger! Mooi gemaakt Odetta!

SCRAP TALK zei

Ik ben momenteel helemaal in the mood van elfjes!
Deze is schitterend!
xxx
C.