maandag 7 maart 2011

Kaarten met elfjes

Soms kun je door hele rare dingen geïnspireerd raken. Nu is het momenteel carnaval bij ons. Venlo heeft heel veel mooie liedjes. Nu is er een een liedje over een natuurgebied van Venlo wat 't Jammerdal wordt genoemd. Volgens dit liedje is hier iedere avond kaboutertjesbal en dan komen elfjes en feeën met de kabouterjes knuffelen. Het is een heel schattig liedje.


Dus werd het de hoogste tijd om met Once upon a springtime van Graphic 45 aan de slag te gaan. De kaarten zijn heel eenvoudig van opzet omdat het papier van zichzelf al zo mooi is. Het zijn net echte prenten uit een oud kinderboek.


De elf aan de voorkant is met hand gestempeld en ingekleurd met aquarelpotloden en past perfect bij het plaatje.

Dit is de binnenkant van het kaartje. In de tekstbalkjes kun je een persoonlijk tekstje schrijven.

Dit wordt een verjaardagskaartje voor mij allerliefste buurvrouw Anouk. De tekststempels zijn van Kaisercraft en sommige tekstjes passen precies in het tekstbalkje. Overigens zijn alle prentjes afkomstig uit een 12 inches designvel.

Bij deze kaart nog een voorbeeldje van een zelfgemaakte embellishment, namelijk de vlinder. Lang leve de Cuttlebug, hahaha! Bijna de beste uitvinding sinds het gesneden brood. In ieder geval de Cuttlebug & ik zijn dikke vriendjes! Bij deze kaart heb ik ook het designpapier uit de lijn Spring Fling van Pink Paislee gebruikt.

5 opmerkingen:

Jolanda zei

Mooi!!!!En ja dat papier is helemaal super he,zo mooi!!
Geweldig gemaakt!
Fijne dag!

Romy zei

Ik ben zo verliefd op die lijn van G45 en als ik dan zie wat jij ermee hebt gemaakt...dan kan ik er alleen maar nog verliefder op worden. Prachtige kaarten!

Lean zei

gaaf weer en ja het papier is inderdaad super!

MadeByMaly zei

En ook dit is weer helemaal geweldig.

SCRAP TALK zei

Zoveel moois hier alweer. Dit kleurt mijn dag!
Prachtige kaarten!
xxx
C.