dinsdag 15 maart 2011

Mooi plaatjes met een bewerkt passe partout

Op de eerste plaats wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie welgemeende felicitaties en lieve woorden wat het plaatsen van mijn werkjes in ARTSpecially for you. Het blijft nog steeds onwerkelijk!


De passe partouts (die cuts frames) zijn van het merk Crafty Individuals en zij zijn per passe partout gesponsd met drie bijpassende kleuren chalk inkt van VersaMagic (Dew Drops) van Tsukineko. Over het gesponsde heb ik stempels (tekst en notenbalk) gebruikt van Shabby Green Door uit de lijn On the Wings of a Dream met VersaFina in de kleur Onyx (zwart). Nu is het plaatje groter dan de passe partout, dus heb ik een klein beetje vals gespeeld en het plaatje op de passe partout geplakt. Het bewerkte passe partout is op een stevig stukje natuurpapier geplakt. Bij de eerste foto zie je een schitterend frame van Making Memories, deze komt uit de webwinkel van Karin (http://hobbyshoppie.marktplaza.nl/) vandaan.
7 opmerkingen:

Marlieke zei

Ook dit zijn weer hele bijzondere creaties Odetta! Hoe krijg je het toch steeds voor elkaar! Ik vind jouw werk echt zoooo mooi!

Mieke zei

prechtige serie kaarten zeg. Schitterend.

Gr. Mieke

http://hethobbyhoekje-vanmieke.blogspot.com/

Romy zei

Oh wauw zeg, ze zijn werkelijk bijzonder mooi! Geen wonder dat je werk voor Art Specially is uitgekozen: wat jij met stempels kunt, dat is helemaal te gek:)

SCRAP TALK zei

Wauw! Wat een byzonder mooie en aparte kaarten Odetta!
Ik vind ze stuk voor stuk heel mooi!
Liefs,
xxx
C.
p.s.: die passe-par-tout heb ik ook al ontdekt bij Karin van Hobbyshoppie :-))

MadeByMaly zei

Oh wat mooi weer Odetta, dit zijn geen kaarten, dit is kunst.

Lean zei

Gaaf zijn ze stuk voor stuk heel mooi weer.

Jolanda zei

Ben eeen beetje laat met reageren maar ik ben super trots op je!!!Geweldig gedaan en zeeeeeer terecht!
Je werk is altijd zo mooi!!
Fijn weekend!
xx