zaterdag 21 november 2009

Kerstkrans

Deze kerstkrans heb ik zojuist in elkaar geflanst. Er moet nog een touwtje om de krans om 'm op te kunnen hangen. In deze krans zitten de sterhangers (die ik pas geleden heb gemaakt) verwerkt. Tot mijn schaamte moet ik jullie bekennen dat ik nog nooit eerder een kerstkrans heb gemaakt. Bloemschiksters zullen waarschijnlijk dus nu met gekrommende tenen naar mijn kerstdecoratie kijken, ha, ha, ha!

10 opmerkingen:

SCRAP TALK zei

Pffff. ik vind deze wel mooier! Lekker origineel! En niet te zien dat het je eerste is. Dees is tenminste geen massaproduktie ;-))
xxx
C.

Karin Wouters zei

wauw...wat een mooie krans. Ik vind hem ook erg orgineel.

Lean zei

Laat maar komen de kerst Odetta is er klaar voor....GAAFFFFFFFFF!!!
gr,lean.

Romy zei

Het is absoluut niet te zien dat het je eerste krans is. Hij is oh zo mooi geworden. Prachtig versierd met allerlei echte kerstdecoraties en stukke mooier dan een kant-en-klare uit de winkel.

Marlieke zei

Hoi Odetta, is ben geen bloemschikker, dus mijn tenen zijn niet krom getrokken bij het zxien van je creatie! Neee...het tegenovergestelde gebeurde: ik bleef maar kijken en kijken. Wat is-ie leuk geworden!!

Groetjes Marlieke

Jolanda zei

En hier spreekt de (niet massa!!) bloemist....er gaat niets boven een gebonden krans.....maar die zijn heeeel duur (door de arbeidstijd die je er aan bezig bent)Deze krans is met liefde gemaakt en is mooi,alleen al omdat je m gemaak heb zoals je hem zelf mooi vind!!!Je eigen stijl is de beste!

MadeByMaly zei

Wauw Odetta, hij is prachtig mooi geworden. Een krans waar je maar naar blijft kijken.

Christie zei

What a sweet wreath! I love it!

Christie zei

Wow...I love this wreath! So, so cute and festive!

Anneke zei

prachtige kerstkrans, maar ook je kaartjes zijn schitterend