zondag 15 november 2009

Birthday Greeting

Wat is het ontzettend heerlijk om na het maken van kerstkaarten eens een verjaardagskaart te maken. Het kaartje is bestemd voor diegene die precies over een week jarig is. HINT, HINT, HINT!!!!!! Het is voor iemand die enorm houdt van details en altijd veel werk maakt van haar kunstwerkjes. Oké, het is een ZIJ (tweede hint), maar verder zeg ik niets!


Oké, even de materialen opsommen. Met behulp van mijn enveloppestempel heb ik dit envelopje gemaakt. Het vogeltje en het kaartje (Birthday Greeting) zijn van Crafty Secrets. Op de achtergrond een die cut van Jenni Bowlin. De bloemen zijn van Prima Marketing. Verder is dit afgestijld met een lint, nep klimopblaadjes, een bedeltje aan een waxkoordje en plakparels.Hier een close-up foto van het gevulde envelopje. Deze methode heb ik al eens eerder toegepast met pasen. En ik blijf dit geweldig vinden om te doen.

4 opmerkingen:

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Dit is schitterend! Een verjaardagskado om naar uit te kijken! Prachtig!
xxx
C.

Lean zei

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mijn tik zit er ook bij BLOEMEN super mooi hoor...hint hint.
fijne zondag ,Lean.
ging eigenlijk me rak plaatsen maar word weer door van alles afgeleid..hihihihihihii.

Romy zei

Wauw, wederom een schitterende kaart, Odetta. Maar dat kan ook niet anders als de kaart van jouw hand komt:) Ik vind het vogeltje heel schattig. En inderdaad, verjaardagskaarten zijn wel zo leuk voor de afwisseling tussendoor. Ik wil iedere keer weer naar het vrolijke papier grijpen, maar ik heb nog zoveel kerstkaarten te maken...

MadeByMaly zei

Wat een prachtige kaart, helemaal weer een echte Odetta!