zondag 15 november 2009

Gratitude Journal

Op de blog van Ali Edwards (zie mijn blogrol voor haar adres), zag ik een keer bij haar rubriek "Tuesday Tutorials" dat Janet Hopkins met deze schitterende papierlijn (ontworpen door Andrea Victoria voor My Mind's Eye) een journal had gemaakt.


De basis van dit albums is van Paper Accents. De kaftjes zijn aan de randen voorzien van de mooie, warme kleur Butterscotch van Ranger Paint Dabbers. De randen van het designpapier zijn bewerkt met een inktblokje van ColorBox (sepiablack). De chipboard charms van Teresa Collins zitten ieder aan een Making Memories garment pin bevestigd. De okergele wildrose is van Petaloo. Om de bindringen (7 Gypsies) heen zit biasband met behulp van waxkoordjes geknoopt.

Dus ik enorm blij dat ik dit schattige vogeltje, wat door Janet Hopkins was verwerkt, heb gevonden. Het vogeltje en het metalen frame met brads komen uit het Making Memories Vintage Findings medium mini-kit "Nature". Op het vogeltje heb ik een zwarte plakparel als oogje gebruikt. De epoxy letterrondjes zijn van K & Company. Onder het frame zit een geponsde label. De randjes heb ik bewerkt met een inktblokje van ColorBox (in de gele kleur Cadmium).

Aan de linkerzijde zie een pocket van 7 Gypsies. Aan de rechterzijde nog blanco blaadjes.De stempelafdruk op designpapier is uit de serie Bird Clear Stamps van Martha Stewart en daarna heb ik dit afdrukje uitgeknipt.

En dit op zich is niet zo heel erg spannend, maar dit is de achterzijde van de journal.
Tja, ik kan er niets aan doen, maar ik heb iets met vogeltjes bij het scrappen en stempelen. Het is onderhand mijn handelsmerk geworden. Op een of andere manier moet er altijd een vogeltje erbij. Net zoals mijn moeder altijd eigenlijk iets anders wil schilderen, maar dat het toch altijd maar weer klaprozen worden. Zoiets gaat bijna vanzelf, ha, ha, ha!

6 opmerkingen:

SCRAP TALK zei

Je hebt met deze prachtige papierlijn een heel mooi werkje gemaakt! Die vogeltjes van jou zijn heel lief en je weet ze idd. steeds weer leuk te gebruiken!
Schitterend!
xxx
C.

Lean zei

hahahaah lachen klaprozen....maar die zijn ook heel mooi en super van kleur.Je journal is weer heel mooi geworden en die vogeltik daar is niets mis mee hoor.
gr,Lean.

Romy zei

Oh wat gaaf is dit! Het is een prachtige papierlijn en heel toepasselijk bij het gratitude-thema. Supergaaf werk weer!

MadeByMaly zei

Wow Odetta, wat gaaf toch weer!

Marlieke zei

MOOOOOOHOOOOIIIII!!! Ja Odetta, ik weet niet hoe ik duidelijk maken hoe erg i onder de indruk ben hiervan. Waanzinnig mooi!

Jolanda zei

MOOI!!!!