dinsdag 21 juli 2009

A tribute to Marilyn Monroe!

Voor Jolanda maakte ik dit werkstukje. Het is geen kaart en het was ooit een mini-album van
K & Company. De andere helft heb ik toen voor een stempelwedstrijd bij Joan Gevaert gebruikt. Noem het maar "A tribute to Marilyn Monroe". De chipboardletter M en de bloemensticker is van K & Company. De fluwelen letters zijn van American Crafts. The hitch fastener (het knopje) is van Tim Holtz. Het lint is van Making Memories. De stempelafdruk is een fotostempel van Stampsmith. Door een fotokartelschaar te gebruiken, heb ik hiervan een ouderwetse foto gemaakt. De stempelafdruk heb ik op foamtape geplakt.

Hier een overzichtsfoto van de binnenkant.

De stempeladruk is wederom van een fotostempel van Stampsmith. Op de achtergrond heb ik een stempelafdruk van muzieknotenpapier van Crafty Individuals op foamtape gezet en hierop de foto met een parelspeld hierop vastgepind. De vlinder heb ik gemaakt door een Grungeboardvlinder van Tim Holtz als mal te gebruiken. Op de vlinder zelf zitten muzieknoten gestempeld en roze strass geplakt. De mooie stoffen tag, die aan twee zijden met draad is gerimpeld, is van K & Company. De trinket pin (veiligheidsspeldje) met het woord "Keepsake" van Tim Holtz, het roze organzalintje en de grijze parel zorgen voor een glamorous finishing touch.

Hier in een afbeelding van Marilyn Monroe in kleur. Ik heb deze op wit cardstock gekopieerd om zodoende een canvaseffect te creëren. Het is dezelfde foto als de stempelafdruk aan de voorkant. Dit vind ik zelf de allermooiste foto van Marilyn Monroe die er bestaat. Dus ben ik enorm blij dat ik hiervan een stempel heb. Deze afbeelding heb ik gemat, een fotorandje geknipt en op foamtape gezet. De petticoat heb ik voorzien van gestempelde vlinders van Crafty Individuals. Aan de zijkant zit een grote eyelet van American Crafts erdoorheen met een elastiek, zodat het projectje ook fatsoenelijk dicht kan.
Al met al heb ik geprobeerd om een romantisch geheel in zachte kleuren te maken. Kortom, deze tribute to Marilyn Monroe is voor jou, Jolanda! Nu heb je een aandenken aan Marilyn.

8 opmerkingen:

Romy zei

Ooh, wat schitterend!! Zo mooi vintage. De foto afgedrukt op cardstock en dan ook nog met zo'n mooi randje, is ook prachtig. Super gedaan weer!

Cora zei

nou dat romantisch geheel is zeker gelukt!! echt mooi!!!

Gr. Cora

SCRAP TALK zei

Prachtig vintage en heerlijk romantisch!

Lean zei

Heeeeel mooi geworden en zeker romantisch.Echt heel vakkundig gemaakt.
gr,Lean

Jolanda zei

Lieve Odetta,wat was ik verrast...zo mooi en zo onverwacht!!Ik vind het echt SUPER mooi gemaakt,verzonnen en ik ben er zo blij mee!Nogmaals bedankt!

Lean zei

Hoi er staat een verassing voor je op mijn blog

Romy zei

En ook van mij staat er een verrassing voor je op mijn blog: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/07/wauw-3-awards-van-lean.html

MadeByMaly zei

Gaaf gaaf gaaf gaaf gaaf (need I say more?)...o echt te gek prachtig mooi. Je ziet het he, ik ben een echte fan van je werk.