maandag 13 juli 2009

Mijn prijs bij Made by Maly!

Marianne van www.madebymaly.nl had bij de prijs (10 vellen dessinpapier + bijpassende item) deze door haarzelf gemaakte schitterende kaart met mooie kleuren erbij gedaan, wat een extra prijs op zich is!!! Het bijpassende item hou ik lekker voor mijzelf, want het moet voor de winnaar van haar volgende wedstrijd toch ook een verrassing blijven wat dit wel niet zou kunnen zijn.

Welke vellen dessinpapier heb ik nu uitgezocht?!!!!

3 vellen van October Afternoon uit de schattige papierlijn "Ducks in a row".

En 7 vellen (1 vel, de groene met witte bloemen heb ik dubbel besteld) van October Afternoon uit de vrolijke papierlijn Cherry Hill. Heel hartelijk bedankt voor de prijs! Ik ben er ontzettend blij mee!

Van mijn kant uit vond ik het wel erg netjes staan om een bedankkaartje naar Marianne en haar juryleden, het designteam van Made by Maly, bestaande uit Mireille en Anja, te sturen.

4 opmerkingen:

Lean zei

Je hebt mooi papier uitgezocht zeg.Veel plezier er mee.
gr,Lean

Romy zei

Gaaf papier allemaal, en ook een erg gaaf kaartje heb je mogen ontvangen. En wat attent dat je voor hen allen een kaartje hebt gemaakt. Ook deze ziet er supermooi uit.

Marlieke zei

Odetta wat ben je toch weer goed bezig geweest! Erg leuk allemaal weer zeg! En je hebt zeker heel leuk papier uitgezocht bij Marianne. Veel plezier ermee!

Cora zei

die lijn van oktober afternoon is idd geweldig!!! heb er zelf nog niks van helaas maar hij is wel super!!