maandag 13 juli 2009

OWLS ONLY!

"Mady by Maly Marianne" heeft mij veel inspiratie gegeven op het "freestyle" gebeuren. Thanks, girl!

Ooit kreeg ik een kaartje met deze twee onwijs leuke uiltjes, wat achteraf een een clear stamp van Rachelle Anne Miller bleek te zijn. Ik vond deze zo gaaf, dat ik deze stempel ook heb aangeschaft. Te leuk!!!

De achtergrond is gesponsd en hierop is een afdruk gestempeld met de stempel "Retro Carnaval"van Tim Holtz. De uiltjes zijn met een metallic waterverf ingekleurd. Het kaartje zelf is van ATC-formaat. Niet zo groot dus.

Deze kaart was voor een vriend die onlangs 50 is geworden. De kaart zelf is gemaakt van een gerecycled (daar heb je Odetta weer!) rond kartonnetje wat tussen de bordjes zat. De uil is uitgeknipt uit de papierlijn Vintage Moon van Pink Paislee! net zoals de sterren.
Momenteel heb ik een nieuw speeltje, namelijk een tagmaker van CreaMotions. Zie de sterren op de kaart. De hobbywinkel vlak bij mijn werk had zomeropruiming. Ze hadden daar een zomeropruiming met maar liefst 50% korting op hobbymaterialen. Ze verkopen daar namelijk ook nog fruit.


Deze kaart was voor onze jarige buurman. En nee, ik heb geen Nestabilities, maar de verpakking van Jenni Bowlin heb ik als mal gebruikt. Soms moet je gewoon een creabea zijn en het beste ervan maken! De enveloppe is gebruikt als kaart.

3 opmerkingen:

Lean zei

OOO jij gaat weer een helboel mensen blij maken mooi hoor!!!!
gr,Lean

Romy zei

Ik vind uiltjes ook zo leuk. Wat een prachtige kaartjes allemaal. En die tagmaker geeft inderdaad een heel gaaf effect met de sterretjes erbij.

Cora zei

He die uiltjes komen mij bekend voor!!! hahahaha...