zondag 23 september 2012

Sending You Autumn Bliss


Ira had deze keer het thema voor onze twee maandelijkse S.W.A.P. uitgezocht: Herfst! Een heerlijk thema, want de kleuren van de herfst zijn magisch.

Mijn bijdrage bestaat uit een omgekeerd mini-canvasdoekje (Xenos, 10 x 10 cm) waarin ik een Prima Marketing resin eekhoorntje heb verwerkt. Het canvasdoekje heb ik geverfd in neutrale, gebroken witte kleur. De uitgeknipte stempelafdrukjes van blaadjes, gestempeld op gemêleerd papier, zijn gemaakt met een stempel van PSX. Verder Prima Marketing strass-swirls, nepbesjes, een kaneelstokje met een kralensnoertje en 2 parelspelden als embellishments gebruikt.

Zelf vind ik het effect van een omgekeerd canvasdoek altijd heel grappig omdat je met diepte-effect en 3D-embellishments kunt werken.


Op de achterzijde van het mini-canvasje heb ik een stoflabel van Pink Paislee geplakt met dubbelzijdige plakfolie. Aan de zijkant, rondom het hele canvasdoekje heen heen zit een okergeel kantje bevestigd.


En deze herfstpracht mocht ik van mijn "soulsister in art", Ira, ontvangen. Is dit niet een beeldschoon plaatje???? Wie wil er nu niet zo'n schitterende, herfstige rok???!!!!! Ira is werkelijk een ster in het bedenken van het zeer origineel verwerken van materialen.


Dit schitterend kunstwerkje is voorzien van een sierlijk standaardje.

Wat een monnikenwerk heeft Ira gehad met het ponsen en het plakken van al die herfstblaadjes!!!! En wat een prachtige, warme kleurencombinatie voor het thema "Herfst"

Als klap op de vuurpijl van Ira nog een heerlijk geurend stukje zeep van het geweldige merk L'Occitane als een extra presentje mogen ontvangen. Wat ontzettend lief!!!

Lieve Ira, heel hartelijk voor deze uitdaging, het was weer een feest om aan onze S.W.A.P. te mogen deelnemen! Ondertussen ben ik weer aan het broeden voor onze volgende S.W.A.P. Nee, het wordt niets met het  thema Kerst, hahaha. Dat zou wel heel erg voor de hand liggend zijn.

3 opmerkingen:

Lean de Ruiter zei

prachtig is ie geworden je mini canvas echt een poepie..lol!
En weer heerlijk geswapt van Ira is ook heel mooi!
fijne zondag!

Rozen van Papier zei

Wat een leuk idee en wat heb je er veel werk van gemaakt.
Ook van Ira is prachtig! Leuk die zeep van occitane, komt bij ons vandaan.

Groetjes Janny

Ira Huberts zei

Ja Odetta, ik vond deze swap weer énig om te doen! Nogmaals bedankt voor je geweldige canvasje, zo fijn dat jouw eekhoorn rustig stil blijft zitten, hoef ik niet de hele tuin door te rennen om het beestje te vangen ;-) Geniet van je zondag!!
Ira x
irascreacorner.blogspot.nl